Het zit niet lekker

Muziektheater over fast fashion en de kleding-industrie

Wees welkom op de feestelijke opening van een nieuwe fashion store. Een groot industrieel en hip pand, catwalks vol modellen er is muziek en champagne. Er wordt gespeecht, en wordt geshowd: een ode aan de mode!


Maar dan slaat de sfeer om… de kleding begint te jeuken en steeds strakker te voelen. Het zit niet lekker. De feestelijke
stemming slaat om in een pijnlijk bewustzijn en de kleren beginnen zich tegen ons te keren. Wat weet jij van de realiteit achter de fashion-industrie?
Onderdeel van de Winterkaravaan
Van 23 t/m 30 december brengt Karavaan weer een Winterkaravaan in Alkmaar. Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival dat van 21 t/m 30 mei 2021 plaatsvindt.

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: Eigen verantwoordelijkheid. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie.

Credits

Spel en concept: Márin Kroon, Esther de Haas, Sannah Aukes

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2020

23 t/m 30 dec

Een middag of avond met theater en winters eten&drinken

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes.

Lees verder
Met dank aan

Volg ons op social media!