Vooruitblik Karavaan Festival 2020: boerendrama Kiem

Dit festival brengen we een eigen productie op de planken, een boerendrama over de (on)maakbaarheid van het leven. En daar zijn we heel trots op. In regie van Jos van Kan en met tekst van Herman van de Wijdeven maken we de voorstelling Kiem. Jaarlijks presenteren we onder de noemer #boerenpeil programma, omdat we in een omgeving wonen waarin landbouw ons omringt. Tussen 28 mei en 7 juni is de voorstelling straks te beleven op een boerderij in de polder van Alkmaar, met de landelijke premiere op 29 mei. Jos regisseerde eerder op Karavaan Festival de voorstellingen Senang (vorig jaar in Bergen aan Zee) en Maalkop (op een boerderij in Oterleek vorig jaar).

Met frisse nieuwjaarsmoed gingen we van de week op pad voor het campagnebeeld. Samen met fotograaf Bowie Verschuuren, hoofdrolspeler Lourens van den Akker en baby Jitske (vergezeld door mama Wieke). Het zonnetje scheen prachtig over de akkerlanden van Alkmaar, maar door de vele regenval de afgelopen weken werd het wel een lekker modderige fotoshoot. Het resultaat zie je snel!

Karavaan Festival is van 29 mei t/m 7 juni. Houd je agenda vrij om locatietheater te beleven op bijzondere plekken in regio groot Alkmaar en een zomers en uitbundig festivalhart in het groene Victoriepark Alkmaar met gratis straattheater, ons populaire Tentjestheater, livemuziek, expo’s, Kinderkaravaan, lekker eten & drinken en meer. Stay tuned!