VSBfonds steunt Karavaan Festival!

Oh wat zijn we blij, VSBfonds ondersteunt ook dit jaar Karavaan Festival. Het VSBfonds maakt door hun bijdrage echt het verschil bij ons locatietheaterfestival.

Karavaan deelt de visie van het VSBfonds door een gevarieerd programma te maken voor een breed publiek vanuit een maatschappelijk thema. Dit jaar is het thema Open Mind. Het VSBfonds:
“Door kunst en cultuur te ervaren, leren mensen beter reflecteren op zichzelf en anderen, en worden ze in staat gesteld anders te denken. Dit zorgt vaak voor een bredere kijk op de wereld en de maatschappij waarin we leven. Het leert ons met meer empathie voor anderen samen te leven. Als cultuurfonds vinden we het belangrijk projecten financieel te ondersteunen die deze effecten tot stand brengen.”

Het VSBfonds ondersteunt onder andere festivals met professionele podiumkunsten voor een breed publiek. Hoe meer mensen deel kunnen nemen aan het kunst- en cultuuraanbod in Nederland, hoe beter. Kom dit jaar dus ook naar het dynamische festivalhart in de binnenstad van Alkmaar en naar de diverse locatietheatervoorstellingen in de stad en de hele regio op bijzondere plekken.

Dankjewel VSBfonds!