Wild Law

Tragikomisch portret van een wereld waarin het wilde beest niet langer welkom is

We gaan op wild-safari in de Ringersfabriek! Tijdens de expeditie stuiten we op een dier, dat hier afgestoten door de beschaving, zijn toevlucht heeft gezocht. Hij belandt dan ook in een stevige identiteitscrisis: verscheuren of verscheurd worden? Hoe kan hij zijn wildernis onderdrukken? Hij probeert uit alle macht een mens te zijn, maar is het beschaafde leven wel een bezigheid voor wilde beesten?

Theater Tocht toont met Wild Law een beeldende, tragikomische voorstelling over de wildernis in onszelf. Tocht is in 2016 opgericht door Marijn van den Bogaard (studeerde theatre & education aan de HKU, 2016) en Floris Barnhoorn (theatre design aan de HKU – 2016). Met Tocht proberen zij een platform te bieden aan jonge makers en daarmee fysiek, muzikaal en absurdistisch theater te maken. In Wild Law werken zij samen met mime-acteur Koen van der Heijden (mime-opleiding AHK – 2017) en toneelschrijver Mick Lindo (Writing for performance – 2017).

Marijn, Floris, Koen en Mick zijn 1 van de 5 makers die je te zien krijgt tijdens de Winterkaravaan. In de leegstaande Ringersfabriek ga je op expeditie langs 5 nieuwe voorstellingen en geniet je van heerlijke stoofpotten en winters bier!

Info en tickets

Makers: Marijn van den Bogaard, Floris Barnhoorn, Mick Lindo | Performer: Koen van der Heijden | Foto: Emil de Jong | Met dank aan: Harriet Stroet (actrice) en Erno Eskens (filosoof en politicoloog)