Expeditie Holenkwartier

Theatrale ontmoeting met de oude Philipsfabriek

Holenkwartier; een stukje onverwacht Hoorn

In deze onverwachte expeditie maak je een tijdreis langs het heden, verleden en toekomst van de oude, karakteristieke Philipsfabriek. Laat je onderweg verrassen door performances, soundscapes, dans, beeld, theater en muziek.

Een rinkelende telefoon in een lege ruimte neem je altijd op…toch? Ga je mee op theatrale ontdekkingstocht? Vergaap je aan het curiositeitenkabinet, sta oog in oog met de roze blob, lach om de grappen van de Duncan Brothers, ga de verbinding aan met toen en nu en vereeuwig jezelf op de fabrieksmuren.

Expeditie geslaagd? Met een biertje en lekkers in de binnentuin schaar je je aan het kampvuur, ontmoet je de nieuwe bewoners en geniet je nog even na. Kortom: een ervaring die je niet wilt missen!

Expeditie Holenkwartier is gratis toegankelijk en doorlopend te bezoeken op:
8 en 15 juli tussen 16:00 – 22:00
9 en 16 juli tussen 11:00 – 17:00

Spel en concept:
 Questions Collective: Céline Talens, Rooospee, Tessel Brühl en Flavia Faas | In samenwerking met: Gemeente Hoorn, Rabobank West-Friesland en Terra Marique | Met dank aan: Middelbeek, ‘t Hekeltje, Groeneveld eten

Philipsfabrieken, Hoorn

De leegstaande Philipsfabriek wordt hét nieuwe dynamische woon- en werkgebied van Hoorn: Holenkwartier. Hier verrijzen onder andere woningen, werkplekken, horeca en een versmarkt. Een bijzonder stukje Hoorn met aandacht voor het industriële verleden.

Info
Prijzen:
€ Gratis
Duur:
doorlopend
Speeldata:
  • za 8 jul om 16:00
  • zo 9 jul om 11:00
  • za 15 jul om 16:00
  • zo 16 jul om 11:00
extra:
De expeditie is doorlopend te beleven op:
8 en 15 juli tussen 16:00 - 22:00
9 en 16 juli tussen 11:00 – 17:00
Locatie
Philipsfabriek / Holenkwartier
Holenweg 4, Hoorn
plan je route