Doe een gift

Stichting Karavaan Exceptionel heeft de ‘Culturele ANBI’ (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Als donateur aan Karavaan steun je niet alleen onze stichting, maar kun je ook profiteren van een belastingvoordeel. Dat voordeel kan zowel bij een eenmalige schenking als bij een periodieke schenking.

Periodieke schenkingen
Als je besluit om ieder jaar een schenking te doen aan Karavaan, dan wordt dit een ‘periodieke schenking’ genoemd. De belastingvoordelen zijn dan groter. Mocht er namelijk meer dan vijf jaar achter elkaar een bedrag geschonken worden, dan is dit bedrag geheel aftrekbaar. Tevens is er geen minimum of maximum verbonden aan het bedrag. Een periodieke schenking moet vastgelegd worden in een overeenkomst, die wij dan aan je aanbieden.

Eenmalige schenking
Wil je eenmalig een bedrag aan Karavaan schenken? Klik dan hier, je kunt meteen met iDeal betalen. Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek hanteert de belastingdienst een zogenaamde ‘drempel’ van 1% van het verzamelinkomen. Tel voor je belastingaftrek alle bedragen op die je hebt geschonken gedurende het belastingjaar. Het bedrag dat boven deze 1% komt van jouw verzamelinkomen is dus aftrekbaar.

Beloningsbeleid
Stichting Karavaan Exceptionel werkt met een kleine pool van ZZP’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel), een onbezoldigde Raad van Toezicht en Programmaraad, vrijwilligers en stagiaires.

Karavaan onderschrijft de Governance Code Cultuur. De stichting heeft een 5-koppige Raad van Toezicht.

Wil je ons ondersteunen?
Wil je ons ondersteunen om onze plannen mogelijk te maken of heb je ideeën over interessante samenwerking, neem dan contact op met Ilse van Dijk. Of download hier de overeenkomst periodieke gift in geld.

Meer weten over schenken aan een culturele ANBI? Bekijk dit filmpje!
Onze gegevens
• Stichting Karavaan Exceptionel
• Postadres: Postbus 3014, 1801 GA, ALKMAAR
• Bezoekadres: Luttik Oudorp 114, 1811 MZ, ALKMAAR
• Telefoon: 06 2311 1715
• RSIN 854556515
• KvK 61936170
• BTW-nummer: NL854556515B01
• Triodos Bank: NL 22 TRIO 0390311928

Volg ons op social media!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.