Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het is/wordt slecht weer, gaat de voorstelling door?
Alle voorstellingen spelen ook bij slecht weer, en ook bij een slecht weerbericht. Als het gevaarlijk wordt zal de voorstelling worden stilgelegd. Bij voorspeld onweer is er een speciale onweerwacht op locatie. Trek je regenjas en -broek aan; een paraplu is zo vervelend voor degene die achter je zit!

Ik wil kaartjes terugbrengen, kan dat?
Je kunt de kaartjes niet terugbrengen of je geld terugkrijgen. Wel kun je de kaarten ruilen voor een andere dag of een andere voorstelling, alleen als er nog plaats is. Mailย ofย bel onsย daarover.

LET OP: heb je tickets gekocht voor een voorstelling die al is uitverkocht, dan kun je je tickets niet omruilen. Ook op de dag zelf is omboeken niet meer mogelijk.

Ik ben mindervalide of slecht ter been, kan ik toch een voorstelling bezoeken?
Veel voorstellingen van Karavaan zijn toegankelijk voor mindervaliden, maar sommige ook niet. Het staat bij elke voorstelling apart vermeld.

Ik zit in een rolstoel, kan ik toch het festivalhart bezoeken?
Het festivalhart is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet in het IJkgebouw in het park. Bij de locatievoorstellingen staat apart vermeld of het rolstoeltoegankelijk is. Bij je bezoek aan locatievoorstellingen: laat het ons van tevoren even weten op info@karavaan.nl, dan zorgen wij voor maatregelen op locatie.

Is de toegang tot ‘Yes in my backyard’ (YIMBY) in het Victoriepark gratis?
Tot 20:00 uur wel, daarna koop je een ticket voor het parkconcert.
Overdag zijn er straattheatervoorstellingen en ’s middags en ’s avonds zijn er diverse tentjestheatervoorstellingen.

Ik eet vegetarisch, hebben jullie daar mogelijkheden voor?
Sterker nog: alle maaltijden bij Karavaan zijn (al jaren) altijd vegetarisch. We practice but don’t preach.

Ik versta geen Nederlands, zijn er voorstellingen die ik kan bezoeken? / I don’t understand dutch, which performances can I visit?
Wanneer de taal geen probleem is, staat bij de voorstellingen vermeld Language no Problem. / When a performance is language no problem, you can find the sign on the performancepage.

Ik wil vriend worden van Karavaan, hoe werkt dat?
Wat tof dat je vriend wilt worden!
Alle informatie hierover vind je hier.

Ik wil een eenmalige donatie doen, kan dat?
Ja dat kan via deze link. Je kunt dan meteen met iDeal betalen. Bedankt alvast!

Zijn de voorstellingen geschikt voor kinderen?
Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen. Uitzondering zijn onze voorstellingen op het festivalhart en ons familiefestival Grazende Zwaan.

Zoeken jullie nog vrijwilligers?
Ja, altijd, we hebben zeer uiteenlopende, toffe taken. Meer informatie vind je hier!

Ik wil een klacht indienen, hoe doe ik dat?
Vervelend dat je ergens ontevreden over bent. Laat het ons vooral weten via info@karavaan.nl, wie weet vinden we samen een oplossing!

Volg ons op social media!