Word bedrijfsvriend

Word bedrijfsvriend van Karavaan en bouw mee aan buitengewoon locatietheater!

Wat doet Karavaan?
Karavaan presenteert en ontwikkelt buitengewoon theater op locatie in de regio Groot Alkmaar. Naast hét zomerfestival brengen wij het jaarrond programma en verbeelding op bijzondere locaties. Gefascineerd door actuele thema’s presenteren wij aan publiek inspirerende voorstellingen van gerenommeerde én vooral jonge podiumkunstenaars. Karavaan staat midden in de maatschappij en bouwt mee aan een nieuwe wereld. Bouw jij met ons mee?

Word ambassadeur van een onvergetelijke ervaring

Als bedrijfsvriend van Karavaan toon je jouw maatschappelijke betrokkenheid en maak je het mogelijk dat voorstellingen van gerenommeerde kunstenaars uit het hele land hier in déze regio in première gaan. Je stimuleert jonge makers om hier werk te maken, maakt bijzondere projecten mogelijk en zorgt met je bijdrage voor een jaarlijks dynamisch en spraakmakend kwaliteitsprogramma. En natuurlijk krijg je er zelf ook bijzonder leuke bedrijfsvoordelen voor terug! Word dus bedrijfsvriend voor € 300,- per jaar (excl. BTW).

Buitengewone bedrijfsvoordelen
  • Een ontmoetingsplek met wijn en lekkers: kom je met 10 of meer personen naar het festivalhart? Dan organiseren we een ontmoetingspunt waar je je relaties, klanten of werknemers kunt ontvangen. Hier wacht een fles witte, een fles rode wijn en een fles water op je, met iets lekkers.
  • Gebruik gratis de meetingspace van Karavaan: Tweemaal per jaar maak je gratis gebruik van de meetingspace van Karavaan in het hartje van Alkmaar (Laat 27) voor jouw vergadering, bijeenkomst of creatieve sessie (excl. drinken).
  • Winactie met vrijkaarten die je als bedrijf kunt uitzetten waarbij je 2 vrijkaarten kunt weggeven aan klanten of personeel voor een voorstelling van jouw keuze.
  • Aandacht voor jouw bedrijf op Facebook, Twitter en in de nieuwsbrief van Karavaan en op het welkomstdoek op het festivalhart, in het programmaboek en op de website van Karavaan.
  • Met 4 personen naar de exclusieve voorproefmiddag van Karavaan, zo’n 6 weken voor het festival, waar je kunt netwerken met andere partijen uit de Kring van Karavaan (incl. drankjes en hapjes)

Meer informatie? Mail of bel met Nico Bink van Karavaan op info@karavaan.nl | 06-53319386

Machtiging

Wil je als Bedrijfsvriend Karavaan ondersteunen?
Vul dan hier het machtigingsformulier in. Je ontvangt van ons na aanmelding en betaling een factuur voor je eigen administratie.

Liever geen machtiging afgeven en via een factuur betalen? 
Download dan hier het Overeenkomst Bedrijfsvrienden formulier en mail deze of stuur het naar ons op.

Volg ons op social media!