Word bedrijfsvriend

Word bedrijfsvriend van Karavaan en bouw mee aan buitengewoon locatietheater!

Wat doet Karavaan?
Karavaan presenteert en ontwikkelt buitengewoon theater op locatie in de regio Groot Alkmaar. Naast hét zomerfestival brengen wij het jaarrond programma en verbeelding op bijzondere locaties. Gefascineerd door actuele thema’s presenteren wij aan publiek inspirerende voorstellingen van gerenommeerde én vooral jonge podiumkunstenaars. Karavaan staat midden in de maatschappij en bouwt mee aan een nieuwe wereld. Bouw jij met ons mee?

Word ambassadeur van een onvergetelijke ervaring

Als bedrijfsvriend van Karavaan toon je jouw maatschappelijke betrokkenheid en maak je het mogelijk dat voorstellingen van gerenommeerde kunstenaars uit het hele land hier in déze regio in première gaan. Je stimuleert jonge makers om hier werk te maken, maakt bijzondere projecten mogelijk en zorgt met je bijdrage voor een jaarlijks dynamisch en spraakmakend kwaliteitsprogramma. En natuurlijk krijg je er zelf ook bijzonder leuke bedrijfsvoordelen voor terug! Word dus bedrijfsvriend voor € 300,- per jaar (excl. BTW).

Buitengewone bedrijfsvoordelen
  • Met 4 personen naar een festivalvoorstelling naar keuze: locatietheater, dat is Karavaan. Kies een voorstelling en heb een bijzondere inspirerende avond. (dit is niet geldig voor arrangementen, wil je wel een arrangement? Dat kan, je betaalt dan alleen het eten en drinken.
  • Met 4 personen naar de exclusieve voorproefmiddag van Karavaan, zo’n 6 weken voor het festival, waar je kunt netwerken met andere partijen uit de Kring van Karavaan (incl. drankjes en hapjes)
  • Gebruik gratis de meetingspace van Karavaan: Tweemaal per jaar maak je gratis gebruik van de meetingspace van Karavaan in het hartje van Alkmaar (Laat 27) voor jouw vergadering, bijeenkomst of creatieve sessie (excl. drinken).
  • Aandacht voor jouw bedrijf op Facebook, Twitter en in de nieuwsbrief van Karavaan en op het welkomstdoek op het festivalhart, in het programmaboek en op de website van Karavaan.
  • 10 festivalbandjes voor festivalhart Yes In My BackYard waarmee je je collega’s, klanten of vrienden kan verrassen. De festivalbandjes zijn geldig voor de hele festivalweek.

Meer informatie? Mail of bel met Nico Bink van Karavaan op info@karavaan.nl | 06-53319386

Machtiging

Wil je als Bedrijfsvriend Karavaan ondersteunen?
Vul dan hier het machtigingsformulier in. Je ontvangt van ons na aanmelding en betaling een factuur voor je eigen administratie.

Liever geen machtiging afgeven en via een factuur betalen? 
Download dan hier het Overeenkomst Bedrijfsvrienden formulier en mail deze of stuur het naar ons op.

Volg ons op social media!

Cart