voorstellingsfoto van Serióós met de voorstelling DIEP van collectief Serioos met de drie spelers
Locatie

Theater De Drukkerij

Avontuurlijk theater waarvoor je van de bank af komt

Theater de Drukkerij is het theater van Karavaan, waar je avontuurlijke en ontroerende voorstellingen ziet van jonge enthousiaste theatermakers. Neem je biertje of wijntje mee naar binnen en laat je verleiden door het werk van een nieuwe generatie. En na de voorstelling ontmoet je ze aan de bar. Het enige wat je hoeft te zijn is nieuwsgierig. Kom je kijken?

Achtergrond

In de voormalige drukkerij van het Noord-Hollands Dagblad hebben we een theater gebouwd. Hier wordt enerzijds gewerkt aan nieuwe voorstellingen door een selectie van jonge makers (het Makershuis Alkmaar) en anderzijds werk gepresenteerd van jonge theatermakers die we – samen met een aantal collega productiehuizen in Nederland – programmeren.

Praktische info

Theater De Drukkerij en Makershuis Alkmaar zijn gevestigd aan de Marconistraat 5 in Alkmaar, op industrieterrein Oudorp. Een plek die volop in ontwikkeling is en waar een nieuwe wijk wordt gebouwd voor wonen én werken. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein aan de Alexander Flemingstraat. Je loopt binnendoor in 3 minuten naar Theater de Drukkerij.

Technische info

Kom je binnenkort bij ons spelen? Dan vind je hier de informatie over de zaal en de techniek

Voorstellingen op deze locatie

Volg ons op social media!

Winkelwagen