Kaartverkoop

Kaartverkoop

Tickets voor Karavaan, buitengewoon theater op locatie koop je:
– hier op de website: de transactiekosten zijn € 2,- per bestelling.
– alleen tijdens Karavaan Festival van 6 t/m 15 aug 2021 (behalve ma en di) tussen 13:30 en 19:00 aan de kassa op het festivalhart, Victoriepark, Alkmaar

Leeftijden

In het festivalhart is dagelijks straattheater en theatrale installaties voor de hele familie. Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen.

Arrangementen

We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een arrangement nemen: samen met bijzondere cateraars en restaurants maken we voor jou een heerlijke avond of middag uit.

Kom je er niet uit met kaartjes kopen, wil je persoonlijk advies over voorstellingen of heb je andere vragen, mail dan naar info@karavaan.nl of bel naar 06 2311 1715.

Toegankelijkheid

Bij alle voorstellingen staat vermeld of deze rolstoeltoegankelijk is. Als er vermeld wordt dat deze niet rolstoeltoegankelijk is, is deze ook niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Kom je in een rolstoel naar een voorstelling? Fijn als je ons vooraf een mail stuurt zodat we een goede plek én de logistiek hiervoor voor je kunnen regelen.

Het festivalhart van Karavaan Festival van 6 t.m 15 augustus 2021 is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet in het IJkgebouw.

Heb je een auditieve of visuele beperking dan ben je vanzelfsprekend bij elke voorstelling welkom; wij kunnen je aanvullend advies geven. Neem contact met ons op wanneer we je kunnen helpen met een specifieke zitplek.

Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem is.

Volg ons op social media!