Kaartverkoop en info

Kaartverkoop en info

Tickets koop je:
– online: de transactiekosten zijn โ‚ฌ 2,- per bestelling.
– je kunt betalen met ideal, creditcard, Podiumcadeaukaart, Alkmaarpas of Podiumpas

Meerdere tickets in 1 bestelling
Je kunt meerdere tickets kopen voor verschillende voorstellingen in 1 bestelling. Tickets die je al gekozen hebt blijven in je winkelmandje zitten.

Vrienden van Karavaan
Als Vriend van Karavaan krijg je โ‚ฌ 2,50 korting voor 2 tickets per voorstelling (uitgezonderd maaltijden en bijzondere activiteiten).
Bij het bestellen vul je je persoonlijke vriendencode in bij ‘kortingscode’. Je kiest eerst voor ‘standaard’ ticket en in het vervolgscherm kun je je code invoeren. Code kwijt? Stuur een mail.

Lees ook de antwoorden op veelgestelde vragen.

Blokkenschema
Check hier het voorlopig blokkenschema voor locatietheater van Karavaan Festival 2024.

Leeftijden

Festivalhart Karavaan Festival
In het festivalhart YES IN MY BACKYARD is van alles te doen, zoals bijvoorbeeld; tentjestheatervoorstellingen, live muziek, terrassessies met singersongwriters, straattheater, theatrale installaties, fijne terrassen, foodtrucks en speciaal biertjes, painting by numbers en tijdelijke tatoo’s.ย  Met Pinksteren is er extra programma voor de hele familie. En zijn er ook speciale familievoorstellingen.
Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen.

Festival Grazende Zwaan
Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud. Er is programma voor alleen volwassenen en er is veel programma voor de hele familie.

Complete uitjes

We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een compleet uitje nemen: samen met bijzondere cateraars en restaurants maken we voor jou een heerlijke avond of middag uit.

Kom je er niet uit met kaartjes kopen, wil je persoonlijk advies over voorstellingen of heb je andere vragen, mail dan naar info@karavaan.nl of bel naar 06 2311 1715.

Toegankelijkheid

Bij alle voorstellingen kun je per voorstelling meer informatie vinden over toegankelijkheid onder het prijs- en ticketblok.

Karavaan Festival
Bij alle locatietheatervoorstellingen staat vermeld of deze rolstoelvriendelijk is. Als er vermeld wordt dat deze niet rolstoelvriendelijk is, is deze helaas ook niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Kom je in een rolstoel naar een voorstelling? Fijn als je ons vooraf een mail stuurt zodat we een goede plek รฉn de logistiek hiervoor voor je kunnen regelen. Bij de locatietheatervoorstellingen is geen rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

Het festivalhart van Karavaan Festival in het Victoriepark is rolstoeltoegankelijk en er is een rolstoeltoegankelijk toilet in het festivalhart in het IJkgebouw.

Heb je een auditieve of visuele beperking dan ben je vanzelfsprekend bij elke voorstelling welkom; wij kunnen je aanvullend advies geven. Neem contact met ons op wanneer we je kunnen helpen met een specifieke zitplek.

Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem (LNP) is.

Festival Grazende Zwaan
Festival Grazende Zwaan is geheel rolstoelvriendelijk. We hebben een rolstoeltoegankelijk toilet en alle voorstellingen maken we toegankelijk.
Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem (LNP) is.

Volg ons op social media!

Cart