Kaartverkoop

Kaartverkoop

Tickets voor Karavaan, buitengewoon theater op locatie koop je:
– hier op de website: de transactiekosten zijn â‚Ŧ 2,- per bestelling.
– bij Karavaan zelf in de winkel aan het Luttik Oudorp 114, Alkmaar (middenin het centrum, tegenover het Huis met de Kogel) van ma t/m vr tussen 9.30 en 17.30 uur [niet mogelijk bij Brandstof]
– tijdens het festival aan de kassa op het festivalhart, Victoriepark, Alkmaar
– op locatie een half uur voor aanvang van de voorstellingen, alleen indien deze niet zijn uitverkocht [niet mogelijk bij Brandstof]

VIX
Je kunt bij ons ook met VIX betalen. Dit kan alleen aan de kassa of in de winkel aan het Luttik Oudorp. [niet mogelijk bij Brandstof]

Leeftijden

Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen. Uitzondering zijn ons voorstellingen op het festivalhart en met Kinderkaravaan.

Arrangementen

We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een arrangement nemen: samen met bijzondere cateraars en restaurants maken we voor jou een heerlijke avond of middag uit.

Kom je er niet uit met kaartjes kopen, wil je persoonlijk advies over voorstellingen of heb je andere vragen, mail dan naar info@karavaan.nl of bel naar 06 2311 1715.

Toegankelijkheid

Bij alle voorstellingen staat vermeld of deze rolstoeltoegankelijk is. Als er vermeld wordt dat deze niet rolstoeltoegankelijk is, is deze ook niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Kom je in een rolstoel naar een voorstelling? Fijn als je ons vooraf een mail stuurt zodat we een goede plek Ên de logistiek hiervoor voor je kunnen regelen.

Het festivalhart is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet in het IJkgebouw.

Heb je een auditieve of visuele beperking dan ben je vanzelfsprekend bij elke voorstelling welkom; wij kunnen je aanvullend advies geven. Neem contact met ons op wanneer we je kunnen helpen met een specifieke zitplek.

Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem is.

Volg ons op social media!