Kaartverkoop

Kaartverkoop

Tickets voor Karavaan, buitengewoon theater op locatie koop je:
– hier op de website: de transactiekosten zijn € 2,- per bestelling.
– alleen tijdens festival Grazende Zwaan van 10 t/m 12 sept 2021 aan de kassa op locatie: vr 18:00-22:00, za 14:00-22:00, zo 11:00-18:00
– alleen tijdens Karavaan Festival van 26 mei t/m 6 juni 2022 (behalve 30 mei en 1 juni) tussen 13:30 en 19:00 aan de kassa op het festivalhart, Victoriepark, Alkmaar

Festival Grazende Zwaan 2021
Met een familieticket heb je met het hele gezin toegang tot het festival en kun je divers programma zien. Een familieticket is geldig voor 2 volwassenen met maximaal 3 kinderen (t/m 14 jaar). Omdat er voor een aantal voorstellingen en activiteiten een beperkte capaciteit is, koop je naast je familieticket voor deze onderdelen nog losse tickets (€2,-).
Soms is er alleen voor kinderen een ticket nodig, soms ook voor de volwassenen. Dit staat per voorstelling of activiteit vermeld. Voor deze activiteiten en voorstellingen geldt vol = vol.

Leeftijden

Festival Grazende Zwaan
Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud. Er is programma voor alleen volwassenen en er is programma voor de hele familie.

Karavaan Festival
In het festivalhart YES IN MY BACKYARD is dagelijks straattheater en theatrale installaties voor de hele familie. Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen.

Arrangementen

We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een arrangement nemen: samen met bijzondere cateraars en restaurants maken we voor jou een heerlijke avond of middag uit.

Kom je er niet uit met kaartjes kopen, wil je persoonlijk advies over voorstellingen of heb je andere vragen, mail dan naar info@karavaan.nl of bel naar 06 2311 1715.

Toegankelijkheid

Festival Grazende Zwaan
Festival Grazende Zwaan is geheel rolstoelvriendelijk. We hebben een invalidentoilet en alle voorstellingen maken we toegankelijk.

Karavaan Festival
Bij alle locatietheatervoorstellingen staat vermeld of deze rolstoelvriendelijk is. Als er vermeld wordt dat deze niet rolstoelvriendelijk is, is deze ook niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Kom je in een rolstoel naar een voorstelling? Fijn als je ons vooraf een mail stuurt zodat we een goede plek én de logistiek hiervoor voor je kunnen regelen.

Het festivalhart van Karavaan Festival van is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet in het IJkgebouw.

Heb je een auditieve of visuele beperking dan ben je vanzelfsprekend bij elke voorstelling welkom; wij kunnen je aanvullend advies geven. Neem contact met ons op wanneer we je kunnen helpen met een specifieke zitplek.

Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem is.

Volg ons op social media!