Nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder
Scenefoto Wie De F* Is Trijn?
MOON SARIS

MUZIEKTHEATRALE WANDELING WEGENS SUCCES TERUG IN ALKMAAR

ALKMAAR - Wie de muziektheatrale wandeling ‘Wie de F* is Trijn?’ heeft gemist, kan deze alsnog beleven. Van 12 t/m 14 juli keert de verrassende muzikale performance over Trijn Rembrands terug in Alkmaar.

Lees verder
Scenefoto BRAS met leden van BOT
Geert Snoeijer

KARAVAAN BRENGT LOCATIETHEATER VOOR JONG EN OUD IN NAZOMERS FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

NIEUW VENNEP - Van 13 tot en met 15 september vindt Grazende Zwaan weer plaats op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Geniet met het hele gezin van familietheater, circus en diverse activiteiten, of nodig je vrienden uit voor locatietheater, boerderijconcert of een dinershow. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Lees verder

NIEUWE BUREN: COLLECTIEF BLAUWDRUK EIGEN PLEK IN ALKMAAR

Wij hebben nieuwe buren! In hetzelfde pand als waar Karavaan haar werkplaats en productiehuis heeft is Collectief Blauwdruk geland. Met een eigen kantoor en repetitieruimte kunnen zij zich als stadsgezelschap prima verder ontwikkelen. Er moet nog wel een en ander verbouwd worden voor het écht zover is.

Lees verder
winterkaravaan: 3 jongens in een game

Open Call Winterkavaan 2024 geopend

Oproep voor geëngageerde makers die in traject een korte locatievoorstelling maken met als thema #uitdemaat

Lees verder
Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen