Nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder
Tibor Dieters

COLLECTIEF BLAUWDRUK BRENGT ODE AAN 450 JAAR ALKMAARS ONTZET

ALKMAAR - Vrij van Vezet: Tragikomisch locatietheater op een legendarische plek waar de strijd tegen de Spanjaarden gestreden werd. Na een aantal succesvolle bewerkingen van klassieke theaterstukken, komt het jonge theatercollectief BLAUWDRUK met een eigen interpretatie van Alkmaars Ontzet. De kaartverkoop is van start gegaan!

Lees verder
Keith Montgomery

GESLAAGDE EERSTE EDITIE SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de eerste editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS.

Lees verder
foto: Emil de Jong

Open Call Winterkavaan 2023 geopend

Oproep voor geëngageerde makers die in traject een korte locatievoorstelling maken met als thema #uitdemaat

Lees verder

BACKSTAGE BIJ: Wie de f* is TRIJN?

Deze week gaan wij achter de schermen bij de voorstelling Wie de F* is TRIJN. Fedde &de Carvalho mixt muziektheater en geluidskunst tot een spannende tocht.

Lees verder

HEERLIJK NAZOMEREN TIJDENS DE ZEVENDE EDITIE VAN FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

NIEUW VENNEP - Op 9 en 10 september is het weer zo ver, Grazende Zwaan keert terug op het Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Kom genieten met het hele gezin van familietheater, circus en een grote portie doen of trommel je vrienden op voor het beste locatietheater of het boerderijconcert. Vanaf vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

NIEUW THEATRAAL OUDERENFESTIVAL IN HET PARK VAN BUITENPLAATS AKERENDAM

Op 14 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Het zal de eerste editie zijn van VOLBLOEIERS.

Lees verder
Okke van Breemen

Kaartverkoop theatrale wandeling ‘Wie de F* is Trijn’ van start!

Trijn Rembrands, hét vrouwelijk gezicht van Alkmaar Ontzet. 450 jaar geleden hielp zij vanaf de stadsmuren de Spaanse bezetter te verjagen. Haar geest is in Alkmaar nooit uitgedoofd. Wie is Trijn in 2023? Tussen 8 september en 1 oktober kun je met een koptelefoon op Trijn volgen van de Grote Kerk, door de binnenstad, naar de plek waar het allemaal begon. Onderweg ontmoet je vrouwen die op haar lijken: hedendaagse Alkmaarders. Hoe vinden zij hun stem? Een muziektheatrale productie vol geluidskunst van Fedde &de Carvalho. De kaartverkoop is van start!

Lees verder

Volg ons op social media!