Festivals

Alkmaar Light Festival

4 & 5 nov 2022

Dompel je onder in de verlichte stad

Maak je klaar voor Alkmaar Light Festival op 4 en 5 november! Het eerste weekend nadat de wintertijd is ingegaan verandert Alkmaar in één groot lichtkunstwerk. Dompel je onder in verrassende videokunst, verwonderende lichtobjecten, de hipste techniek en live muziek en theater en beleef de stad zoals je dat niet eerder deed.

Lees verder
Foto: Marco Hokke

Winterkaravaan 2022

23 t/m 30 dec

Het leukste theateruitje tussen kerst en oud&nieuw!

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de 7e editie; het begint voor velen een terugkerend uitje te worden. We hebben een avontuurlijke collectie voor je samengesteld met 3 splinternieuwe theatervoorstellingen.

Lees verder

Yes In my backyard 2023

18 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder

Karavaan Festival 2023

18 t/m 29 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 18 t/m 29 mei in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus, concerten, familieprogramma en meer!

Lees verder

Grazende zwaan 2023

8 t/m 10 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud.

Lees verder

Volg ons op social media!