Schraapzucht

beeldende locatietheatervoorstelling ter gelegenheid van het jubileum van Cultuurpark de Hout.

LOCATIETHEATER over onze honger naar altijd maar meer

Voor deze beeldende en muzikale voorstelling bouwt theater Tuig een enorme installatie, gemaakt van hout en ijzer. Een monumentaal beeld met een reusachtig ijzeren rad, waar binnenin allerlei touwen hangen, die van alles in beweging zetten. Tijdens de voorstelling komt dit bizarre bouwwerk langzaam tot leven. Het piept en knarst, totdat …

Kan een mens tevreden zijn met wat hij heeft?

TUIG maakt beeldend theater dat je nog lang bijblijft. Een must-see, in dit prachtige park, dat tijdens de viering van het jubileum van Cultuurpark de Hout een magisch karakter krijgt. Karavaan programmeert speciaal voor Cultuurpark de Hout deze prachtige voorstelling. De organisatie is in handen van Cultuurpark de Hout. Welkom op dit feestje!

Na de voorstelling afterparty met live muziek bij Koekenbier.

Dinerarrangement
Combineer je voorstelling met het Houtoven-menu van Koekenbier. Vanaf 18:00 kun je hierbij aanschuiven. Koop hiervoor een combiticket van €22,50 (houtoven-menu én voorstelling).

Meer informatie: Cultuurpark de Hout, 06 852 574 66

Theatergroep TUIG Marc van Vliet | eindregie Anke Boerstra | regie advies Jos Thie | compositie Jeroen van Vliet | spel Anneke Hofman, Job Rebergen, Johannes Bellinkx, Merel Voorsluis

Cultuurpark de Hout

In het prachtige stadspark de Alkmaarder Hout is het goed vertoeven. Cultuurpark de Hout organiseert in dit park elke zomer activiteiten. Zij viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Daarom kun je deze speciale jubileumvoorstelling bezoeken!

De Alkmaarderhout is het oudste stadspark van Nederland. De eerste aanplant, ter aanleg van een “wandelgebied langs beboomde wegen” dateert uit 1607. De huidige opbouw met slingerpaden, beken en lanen voert terug op een plan in Engelse Landschapsstijl van L.A. Springer.

Meer over Cultuurpark de Hout.

Info
Prijzen:
€ 10,00 normaal
Duur:
50 min
Speeldata:
  • do 25 aug om 20:30
  • vr 26 aug om 20:30
  • za 27 aug om 20:30
Bestel Kaarten
Schraapzucht dinerarrangement
Houtovenmenu bij Koekenbier (vanaf 18:00) en voorstelling Schraapzucht (aanvang 20:30) voor €22,50
Selecteer hieronder je gewenste datum:
Bestel Kaarten
Locatie
Cultuurpark de Hout
Alkmaarderhout, Alkmaar
plan je route