Sluisconcert

LIVE MUZIEK: Neem je picknickmand en klapstoel mee en geniet van muziek bij de sluis van West-Graftdijk

Buiten(gewoon) concert van de Funky Organizers

Karavaan programmeert samen met Het Plein op zondag 5 juni het jaarlijkse sluisconcert bij het pittoreske sluisje in West-Graftdijk.

Je kunt genieten van een dynamisch optreden van de swingende band Funky Organizers! Breng een picknickmand en klapstoel mee en verbaas je over de kunsten van deze jonge honden op een ponton. Met hun instrument.

The Funky Organizers zijn drie, inmiddels 5, gasten die de mazzel hebben dat ze boordevol talent zitten èn dat ze elkaar gevonden hebben. Dat is voor Willem (21 jr, Hammond) en Bram (19 jr, Bass) niet zo raar want dat zijn broers. Zij liepen Zep (16 jr, Drums) tegen het lijf op de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Ze hebben gemeen dat ze alle drie uit een muzikaal nest komen waar muziek maken levensbehoefte nummer 1 is. Jermaine heeft een plek in deze band veroverd toen hij tijdens een optreden spontaan mee ging doen. Gijs van Oosterhout (Mr. G-spot) op zijn sax zit nu ook bij de band. Geen covers. Alleen eigen werk. Vanuit een jam of gewoon omdat één van de 5 komt met een idee. Dan kneden en masseren tot een strak geheel. Het resultaat is groovende funk, oldschool gemixed met modern: Spelen!

Het Plein brengt in het voorprogramma een talentvolle jonge singersongwriter: Rosemarijn Strijker. Haar stijl is pop/country en haar lievelingsinstrument gitaar.

Programma: Karavaan | Organisatie: Stichting Het Plein

Sluisje in West-Graftdijk
Info
Prijzen:
€ 00,00 Gratis toegankelijk
Duur:
120 minuten
Speeldata:
  • zo 5 jun om 15:30
extra:
Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd!
Locatie
Sluisje
Sluiskade, West-Graftdijk
plan je route