Kok / keuken

Stagiair kok / keuken

Periode: t/m juni 2020
Standplaats: Alkmaar

Taken:
– bij de organisatie van dit veelzijdige festival dat op diverse plekken plaatsvindt
– Koken tijdens de festival-voorproefavond op 3 april 2020
– Koken (onder begeleiding van onze chef Tineke) op het festivalhart tijdens Karavaan Festival
– Nog wat steekwoorden: inkopen, voorraden, planningen, contact met leveranciers, hygiëne, keukeninrichting, logistiek, alles komt wel zo’n beetje langs!

Profiel:
– Je hebt minimaal MBO-leerniveau
– Een relevante opleiding in de voeding, horeca, kok of food-industrie
– Je hebt affiniteit met evenementen, muziek en theater in het bijzonder
– Je vindt het leuk om in een team te werken en bent goed in vooruit denken, plannen en organiseren
– Je bent gastvrij en open
– Je gaat enthousiast en gaat accuraat te werk
– Je bent communicatief sterk
– Je bent stressbestendig (of wilt dat worden)
– Wat wij jou bieden:
– Kans om mee te werken aan een inspirerend en uitdagend festival
– En zeer dynamische een leerzame werkplek
– Een stage waarbij je werk direct zichtbaar is
– Met ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid in de projecten
– Stagevergoeding en tijdsperiode in overleg

Karavaan bied je een unieke kans om werkervaring op te doen binnen een energieke festivalorganisatie en de wereld van de nationale podiumkunsten in een maatschappelijke context. De stage is inhoudelijk en uitvoerend, en in overleg ook te combineren met een klein onderzoek.

Iets voor jou? Mail dan je cv en een korte motivatie voor 1 februari 2020. Meer info en aanmelden bij:
Nico Bink, producent Karavaan
M (06) 53319386
E nico@karavaan.nl

Volg ons op social media!