Een nieuw gezicht bij Karavaan

Hallo allemaal! Ik ben Simone Tresoor en ik ben deze week begonnen bij Karavaan waar ik me met veel plezier ga storten op de marketing en communicatie.


Je kunt me wellicht kennen van mijn ruime tijd bij VVV Hart van Noord-Holland, waar ik ook marketing en communicatie deed. Hierna heb ik een aantal jaar als journalist gewerkt, schrijvend over de energietransitie.

Mijn liefde voor alles wat op planken, stenen of plaggen speelt is groot. Zelf heb ik jarenlang kersttoneelstukken geschreven en uitgevoerd met ouders en leerkrachten voor de kinderen van de basisschool waar mijn kinderen op zaten. Vele ouders zetten hier hun eerste wankele schreden op een podium. Een deel van deze groep is later samen met mij doorgegroeid naar De Theatergroep, een locatietheatergezelschap dat Shakespeare speelde onder de sterren.
Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan. En wie zou dat niet hebben, als je mag gaan samenwerken met een ontzettend lief, creatief, getalenteerd en veelzijdig team dat ervoor zorgt dat zoveel mensen kunnen genieten van theater op mooie plekken.Op naar nieuwe avonturen!

Recent nieuws

Willem Melgerd

GRATIS STRAATTHEATER IN DE STAD TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Een marcherend gezelschap op stelten, een straatdisco en een date onder een gigantische jurk. Tussen 17 en 26 mei brengt Karavaan ook feest in de binnenstad van Alkmaar tijdens Karavaan Festival.

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Overzicht voorstellingen Karavaan Festival 2024 in Alkmaar

Heb jij een overzicht nodig met welke gezelschappen er te zien zijn in Alkmaar Stad tijdens Karavaan Festival? Wij hebben ze even op een rijtje gezet voor jullie! Lees verder.

Lees verder

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen