Alkmaar Light Festival

Laat hier jouw ‘Alkmaar Light Festival’-ervaring achter.
Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken. We vinden het leuk te horen wat je ervaren hebt, waar je van hebt genoten en wat je hebt ontdekt. Dankjewel!

Renée van Westen

Lieve mensen van het Light Festival, Ik wil jullie graag een applaus geven voor de prachtige lichtobjecten De wandeling was goed te volgen door de verlichte kaarzen. Omdat ik een driewielfiets heb en op deze manier de lichtwandeling heb gemaakt, was het nog even spannend of dat zou lukken kwa drukte en toegankelijkheid.Jullie verdienen echt een compliment! Ik ben met mijn fiets zelfs in de Kapelkerk en in de Laurentiuskerk geweest met mijn fiets! De medewerkers van het festival, maar ook het publiek was medewerkend en aardig. We hebben een mooie avond gehad. Groet Renée

Harry Blanke

Holons vond ik mooi (dromerig) en zang/piano vond ik prachtig. Solo’s van de alt … wat n stem en wat n bereik. Uur naar gekeken en geluisterd 😇

Annemarie Musch

Wat een feest!

yvonne

geweldig! zeer genoten. vrolijke, verwachtingsvolle sfeer in de stad. hulde!

Sandra Kruitbosch

Ik was met een vriendin mee en wist niet wat te verwachten. Ik heb een superleuke wandeling gemaakt en zo veel afwisselende lichtkunst gezien op verrassende locaties. Heel inspirerend en geweldig georganiseerd, zelfs het weer zat mee. Volgend jaar neem ik zelf ook mensen mee!

Annelies Ranzijn

Prachtige variaties in installaties. Ook fijne mix van buiten en binnen.

Carla

Wat een geweldige show. Heerlijk om Alkmaar op deze manier te beleven. Chapeau voor alle kunstenaars, artiesten en natuurlijk de organisatie. En dankjewel verkeersregelaars.

Edutg

Erg leuk om dit te beleven, een mooie wandeling door de stad !!

Volg ons op social media!

Winkelwagen