Als varkens konden vliegen

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken na de voorstelling. Maar dat lukt niet. We vinden het leuk te horen wat je ervaren hebt, waar je van hebt genoten en wat je hebt ontdekt. Laat hier jouw ‘Als Varkens Konden Vliegen-verhaal’ achter. Dankjewel!

Monique

Boeiend & bruisend, grappig & ontwapenend. Geweldig mooie stem van Maya en muzikaal zit het goed in elkaar. Knap gedaan ook op het open veld van deze fantastische locatie! Zeker een aanrader!

Christina en Nina

Mooie voorstelling op een mooie locatie. De muziek en drone maken het geheel uniek. Het mooie weer en het lekkere eten maakten het helemaal af. Wij hebben genoten.

Christine roeland

Ik was met me zus . Wij hebben ontzettend genoten . Op naar de volgende voorstelling .

Bodhi

Wij hebben zelden zo'n geweldig optreden gezien; de zang, muziek, theater, locatie. Alle emoties werden fantastisch door Maya uitgevoerd. Ontroerend, hilarisch, indrukwekkend. Van het begin tot het einde. Lunch was heel goed geregeld én lekker. Kortom TOP

Annelies

Superleuke voorstelling op een mooie locatie. Geweldige diverse wendingen en multi media ingezet. Top vermaak!

Marry en Kees

Complimenten voor alle " deelnemers" aan dit actuele theaterstuk, een bijzonder compliment voor de hoofdrolspeelster die het gehele stuk draagt. We hebben intens genoten van de voorstelling op deze prachtige locatie. Hartelijk dank dat we hiervan getuigen mochten zijn.

Barbera

Wat een heerlijke stem. De locatie was om van te dromen. En geleerd dat drones ook af en toe uitgelaten moeten worden.

Siem

Geweldige voorstelling, de passie en het plezier spat er vanaf. Prachtige hoofdrolspeelster, goede muziek die uitstekend bij de voorstelling past. En ook een compliment voor de dronebestuurder. In het algemeen een groot compliment voor de samenstellers van Karavaan. De meeste voorstellingen zijn gewoon goed en lokatiekeuze, ook mooi.

Tanja Ineke

Heerlijke voorstelling, die mooi aansluit op de actualiteit. Ontroerend om de blijdschap van de spelers te ervaren om weer ‘in theater’ te zijn. Mooi decor, grappig, muzikaal top: we hebben genoten!

Anneke

Voor iedereen die over 25 jaar een idee wil krijgen van de impact van Corona op een mens. Visueel op locatie Bergen uniek, mooie ondersteuning door de prachtige live muziek. Onder de indruk van de actrice / zangeres. Bedankt!

René en Carla

Wat hebben we genoten van de voorstelling “als varkens konden vliegen” .... met n knipoog naar deze geïsoleerde periode die we allemaal beleefd hebben. Wat n stem en een mooi samenspel! Wij zeggen t voort! Succes! Wij zullen jullie vast vaker zien en horen

Truus Zonneveld

Alle componenten waren aanwezig voor een super voorstellingsdag: de fantastische locatie, de setting, de zon, de koffie en alles voor de inwendige mens. Bovenal een vette knipoog maar ook met je neus op de feiten gedrukt en dit alles met een lach. Goede zang en muziek. Ook de muzikanten en geluid zaten met een glimlach om hun eigen collega’s terwijl de voorstelling voortging, mooi. Kortom ga heen want dit was niet de laatste keer !

Daphne

Het beste wat corona heeft voortgebracht! Een mooie, lichte en ontroerende voorstelling. Maya bubbelt en bruist en met haar muzikanten geeft zij deze voorstelling een persoonlijke en energieke vibe. Op een prachtige locatie verbeeldt deze 'Als Varkens konden vliegen' de impact van het virus op ons (sociale) leven. Herkenbaar en louterend!

Diana

Leuke voorstelling op een prachtige locatie

Volg ons op social media!

Winkelwagen