Dit is geen dorp

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken na de voorstelling. Maar dat lukt niet. We vinden het leuk te horen wat je ervaren hebt, waar je van hebt genoten en wat je hebt ontdekt. Laat hier jouw ‘Dit is geen dorp-verhaal’ achter. Dankjewel!

Nienke

Heerlijk weer eens theater en door zulke goede en bevlogen makers. Knap hoe ze met de middelen die ter beschikking waren een verhaal konden vertellen. Soms herkenbaar soms vervreemdend of raar. En met mooie muziek.

Peter Groen

Wat een fijne voorstelling met humor, muziek, mooie zang, verrassingen enbijzondere scene's (appels aan draadjes in de boom) geweldig hoe er elke keer, van uit een raam of vanachter een raam gespeeld werd. Ook verschillende locale die mee speelde. We hebben genoten dankjullie. Voor deze ervaring op maat! Annemarie en Peter

Cors van den Brink en Mieke Horsman

We hebben erg genoten van de voorstelling: een prachtige locatie, intrigerende verhalen en gedachten over het "zwarte vlak", de omlijsting en de dorpsgemeenschap. Na de voorstellingen van de afgelopen jaren in onze regio werden er opnieuw luiken open gezet voor ons als bezoekers/toeschouwers. Complimenten voor de beide makers!

José-Masrie van Kampen-van Zaal

Wij waren 2e Pinksterdag de gelukkigen die deze voorstelling mee mochten maken; in één woord: geweldig! Wij hebben dit ook aan de dames meegegeven.

Puck

mooi, verrassend, Schermerhorn is zeker geen dorp!

Jeanne Wijgerde

Wij vonden het een fantastische voorstelling met mooie en ontroerende beelden. Heel bijzonder om zo de dingen met elkaar te verweven. Malewitch en dat zo gecombineerd. Mooi gespeeld

Karin Koks

Een leuke voorstelling, Dit is geen dorp! Het is het wel en het is het niet. Het zet je aan tot denken over zo'n kleine gemeenschap. En over kunst en wat je ziet. Er waren mooie zinnen, beelden en metaforen. "Iedereen ziet wat hij of zij ziet" of iets in die strekking. Vorm mooi, kleding mooi op elkaar afgestemd. Betrokkenheid met omgeving.

Liesbeth Baars

Met veel plezier heb ik het stuk beleefd. Er was een goede en doordachte theatrale opzet, inhoudelijk zaten er mooie en vaak poetische momenten bij. De titel 'dit is geen dorp' begreep ik pas veel later.

Annelies

Mooi visueel, afwisselende vormgeving, inspirerend, je kan er zoveel mee qua nadenken. Ik werd er helemaal blij van. Bedankt!

Ine Arts

Ik vond het een hele mooie poetische voorstelling die je aan het denken zet. Thema's als: wat is kunst? (belang van kaders, het is maar hoe je kijkt) wat is een dorp? (nog een ziel zo zonder cafe?) Ik heb van het begin tot het eind genoten van de afwisselende kleine subtiele scenes op prachtige plekken. (Gelukkig hadden we zonnig weer dus dat hielp ook). Goed gekozen muziek erbij. Ontroerend om te zien dat de bewoners van het dorp zo hebben meegewerkt. De ontwapenende charme van de beide actrices zal hieraan zeker hebben bijgedragen. Met weinig middelen zoiets moois neerzetten vind ik erg knap. Mijn complimenten voor alle betrokkenen en heel erg bedankt voor de mooie voorstelling!

Marjolein

Heerlijk om buiten te kijken en luisteren naar theater.

Liedewij Oskam

Een leuke belevenis in het mooie dorp Schermerhorn. Prachtige uitzichten, vogelgekwetter en verrassende teksten/acts.

Dorine

Ik vond het mooi, apart om op die manier door een dorp heen te wandelen, bijzondere insteek!

Yvonne

Wat een leuke en expressieve en creativee meiden zijn jullie! Echte artiesten. Ik heb genoten. En de familie ook. Ik had stiekem gehoopt dat we nog leuke wetenswaardigheden over Schermerhorn te weten zouden komen

klaas wever

Een echte belevenis en mooi geïntegreerd in en met het dorp. Gaf ook te denken met de teksten van Malevitsj en musikale omlijsting. Zeer geslaagde performance en een upgrade van Schermerhorn!

Marinella Koopman

Gelukkig heb ik na de voorstelling wel één van de actrices even kunnen spreken. Ik heb haar bedankt voor de prachtige teksten en de fantastische visuele beelden. Heel mooi gedaan, goede timing, creatief op de m2 en verrassend. Nogmaals dank.

Bob

Ik vond het een geslaagd optreden. Een helder verhaal, mooie muziek en grappige vondsten. Ik heb mij een uur lang verwonderd, verbaasd en ik heb genoten van het spel. Voor herhaling vatbaar.

Ron gerritsen

Geweldig hoe de twee meisjes een sfeer konden neerzetten! Dat kan je een ander niet uitleggen, dat moet je gezien en ervaren hebben.

Antoinette

Knap hoe deze voorstelling in elkaar zit. In verwarring verlieten we de voorstelling. Het bleef in ons hoofd zitten. Pas de volgende dag konden we de verhaallijn in een 'kader' zien.

Neeltje

Echt een bijzondere ervaring! Ik vind het echt knap hoe het verhaal in elkaar zit. En vooral ook de sfeer en het gevoel wat jullie teweeg wisten te brengen (bij mij in ieder geval ;)). Ik zou de voorstelling nog wel een keer willen meemaken, omdat ik denk dat ik dan nieuwe dingen hoor / zie. Bedankt!!

Tjemme en Ineke

Heerlijk, om weer te kunnen genieten van jullie creativiteit! Helemaal leuk hoe jullie inhoudelijk diepte gaven aan https://nl.wikipedia.org/wiki/Zwart_vierkant. Ik ben niet vergeten wat jullie zeiden over vergeten. En de twee dames die onverstoorbaar in hun koffie roerden achter het raam .. geweldig!

Ineke Liberg

Allereerst mijn complimenten voor het uitvoeren van deze theatrale wandeling bij windkracht 7. Ik vond de bijzondere combinatie van dit dorp met de authentieke huizen en het zwarte vierkant van Malevitsj verrassend. Had het gevoel in een optocht of begrafenis stoet mee te lopen met de uienbol in mijn hand. Mooi gedaan.

Evert en Hilde Vorderman

Mooi gedaan met beperkte middelen. Luisteren naar tekst en muziek met diepgang. Het lopen langs de verschillende locaties verbonden met de teksten maakte het tot een bijzondere ervaring. Het voelde als een processie.

Gudy Schermerhorn

Zó mooi, zó verrassend! Het leverde heel verschillende beelden op, het dorp paste precies in het verhaal. En wat een prachtige verhaallijn, binnen een uur opgebouwd en uitgewerkt in een paar scenes, heel knap. We hebben genoten.

Volg ons op social media!

Winkelwagen