Kersentuin

Het liefste zouden we met iedereen een biertje drinken na de voorstelling. Maar dat lukt ons natuurlijk nooit. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben, wat zouden jullie ons bij dat biertje verteld hebben? Laat hier jouw barverhaal achter. Proost!

Julia

Wat een mooie voorstelling een prachtig enthousiast theatergezelschap,zo hebben we het dorp nog niet eerder gezien,ondanks dat we hier al vaak zijn geweest,geschaatst in de eilandspolder. Dank jullie wel voor deze middag met de Kersentuin,en laten we de mooie plekken behoeden voor al te veel recreatie en leefbaar houden!

Georges Van Zeveren. Belgie

Geweldige voorstelling,heb er echt van genoten . Mooi verhaal om over na te denken. Fantastische acteurs . Wauw!!!!

Ben Ranzijn

De theatervoorstelling kwam goed tot zijn recht in deze ambiance. Ook het weer werkte prima mee. Ik was er heen gegaan op aanraden van een vriendin van mijn zus. Mijn zus en haar man zijn naar de extra voorstelling van zondagmiddag geweest.Heb er van genoten! Applaus!

Anna-Paulien

Een hartverwarmende en knap geacteerde en prachtig gezongen voorstelling op een schitterende locatie en met een mooie eigentijdse boodschap. Dankzij jullie werd Tsjechov weer actueel. Dank en groot compliment aan jullie allen.

Rob Heijmans

We vonden het een mooie voorstelling. Uiteraard was de locatie zeer uitnodigend en past goed bij het stuk. Het weer zat ook mee. We werden erg getroffen door: het spel van de acteurs, gebruik van de ruimte en locatie, de rol van Hans door het stuk heen, de gekozen muziek die naadloos paste bij het stuk, de boodschap en de sfeer. We konden het niet nalaten om te vergelijken met de voorstelling van Greg Nottrop in Oterleek. Wat dit stuk nog meer aan indruk achterliet was toch de treffende wijze waarop jullie de weemoed en melancholie van het russische volk hebben weergeven. Er zaten mooie verstilde momenten in, waarbij vooral het einde indruk maakte. Met simpele middelen vonden we Kenneth een maximale lading geven aan het einde. Al met al zeer genoten van deze prachtige voorstellingen. Dank daarvoor en een welgemeend applaus.

cortreffers

wat was dit weer een prachtige produktie. Mede door het teamgevoel dat van begin tot eind domineerde.

Eduarda

We hebben meer dan genoten van de voorstelling. Iedere medewerker even enthousiast en vriendelijk, prachtige locatie, mooie muziek en grappig theater!Veel complimenten ook voor het handhaven van algemene veiligheid en “Corona” veiligheid. Fantastisch genoten! Met bewondering heb ik gekeken naar de totale organisatie, dat gaat beslist niet van het een op andere moment. Dank voor de mooie middag!

Ella Wetser

Prachtige voorstelling op locatie! Goede interpretatie van Tsjechov's Kersentuin met verbindingen naar anno nu. Duidelijk verstaanbaar en qua setting bijzonder goed gekozen. Dank!

Anna Schot

Zaterdag jl. aan vrienden door gegeven dat weer schitterend van de lokatie gebruikt is gemaakt en er voor de za- en zondagmiddag nog kaarten beschikbaar zijn. Had van tevoren nog even de Kersentuin door gelezen in de uitgave van de Russische bibliotheek en hoorde daardoor soms de letterlijke tekst terug. Complimenten voor jullie uitvoeringsoplossingen !

Tjemme en Ineke

Enthousiast gespeeld (en ingeleid), geweldige dialogen (uitstekend aangepast aan de moderne tijd), goed verstaanbaar, super locatie!

Gerrie

We hebben erg genoten van jullie voorstelling gister. Prachtig gebruik gemaakt van de locatie en rivm regels slim verwerkt in het verhaal. Goed spel en goed te verstaan ook, zelfs met de uitdaging van de overkomende vliegtuigen en de open ruimte. Chapeau!

Evelien van der Houwen

Wat fijn om live theater weer te mogen ervaren. De levenslust en artistieke creativiteit spatte van de voorstelling af. Wat een energie. En wat een fijn balans tussen lichtheid en geraakt worden... En dat allemaal in onze prachtige Noord Hollandse landschap. Dankjewel

Ellen en Karin

Een mooie, heel leuke en originele voorstelling. Knap hoe van een oud Russisch drama een hedendaagse versie wordt gemaakt, zonder dat het afbreuk doet aan de inhoud en de thema's. Genoten van het gebruik van de locatie, de Eilandspolder met de vergezichten, de nieuwsgierige koeien, het decor van het dorp Driehuizen. De aardige ontvangst, maar vooral het goede acteerwerk en de muziek maakte het een memorabele avond.

Nienke

Prachtige voorstelling, uniek! En goed geregeld. We hebben genoten

Remko

Perfecte locatie een prachtstuk met jonge enthousiaste acteurs. Ganzen die gakkend overvliegen en schapen die hun tekst tot in de puntjes beheersten!! Gefeliciteerd met deze prachtige voorstelling!

Mareille

Toffe bewerking van de kersentuin! Ik heb genoten van het landschap en het krachtige spel van één ieder. De mooie plaatjes met veers in de achtergrond. Leuke 'corona vondsten'. Mooie muziek en zang momenten. Heel erg genoten!

Mareille van Straaten

Toffe bewerking van de kersentuin! Ik heb genoten van het landschap en het krachtige spel van één ieder. De mooie plaatjes met veers in de achtergrond. Leuke 'corona vondsten'. Mooie muziek en zang momenten. Heel erg genoten!

Arjan Nijdam

Beste Kersentuinspelers. Het was een genot om jullie enthousiaste spel te zien, jullie spelvreugde en energie straalde ervan af. Ook de connectie naar het heden vond ik erg sterk, dat kan heel goed in een stuk van Tjechov. Daardoor was de locatie ook heel goed gekozen. Dat laat ook zien, dat veel veranderd, maar ook heel veel gewoon nog hetzelfde is als een eeuw terug. Dank voor het spel en tot volgende keer.

Leo Dresselaars en Nel Dekker

We hebben genoten van de prachtige voorstelling op zondag 3 september. Alle waardering voor de organisatie die door alle deelnemers met veel creativiteit op een prachtige locatie is uitgevoerd. We geven ons enthousiasme door. Bedankt.

marijke schauikes

Fantastische plek, mooie wolkenluchten (gelukkie!) Leuke jongeren die de groepen begeleiden. Complimenten dat jullie die altijd weer enthousiast krijgen om mee te doen. Goed gedaan qua covid. Het stuk werd leuk gespeeld en gezongen, mooie boodschap! Eten bij de Vriendschap was prima en de bediening heel aardig. Kortom weer een echt bijzondere Karavaanbelevenis!

Bert en Cocky van Engen

Een geweldig goed gevonden locatie. Complimenten voor de zitplekken voor alle gasten. Met veel enthousiasme gespeeld. Leuk om door inwoners van Driehuizen in 3 groepen rondgeleid te worden. Informatie vooraf was prima. Smaakt naar meer in coronatijden.

Jolien Faber

Erg origineel door het dorp te gebruiken als decor. Ik heb genoten

Gerda van Cappellen

Top middag in een prachtige landelijke omgeving met ontzettende leuke, bezielde acteurs. Chapeau!

Marieke

Met mijn zus Rini naar de voorstelling geweest afgelopen zaterdagavond. Het was alvast een cadeau voor mijn verjaardag op 15 september. En wát een cadeau! Geweldig en we hebben beiden genoten van deze avond... Volgend jaar wil ik weer zo’n cadeau !!!

Marjo Rens

Ik heb ontzettend genoten van de voorstelling! Jullie enthousiasme, inventiviteit, het optimaal gebruik maken van de locatie, deze klassieker hedendaags maken....kortom fantastisch! En ondanks de regen en wind waar jullie je niets van aantrokken en wij dus ook niet,was het het voorstelling zeer de moeite waard. Chapeau!! Heel veel succes verder! Marjo

Mieke Verhagen

Samen met mijn gasten heb ik enorm genoten van De Kersentuin. Het oude verhaal herkende ik in de nieuwe tijd, geweldig. Ook de lokaties waren prachtig met als toetje die prachtige wolkenluchten bij de ondergaande zon. Dan de spelers/speelsters: heerlijk om te zien en die mooie stemmen . . . . . Tot slot, de hele organisatie vd Karavaan was weer TOP!

Gerda

Gisteravond heb ik genoten van het spel en de entourage. Het was leuk om zelf ook deel te nemen aan alle decorwisselingen. Vooraf heerlijk gegeten bij de Vriendschap. Een aanrader deze gebeurtenis. Volgend jaar weer. Succes en blijf zo enthousiast spelen.

Ria Nicolai

Voor de 2de keer erg genoten van / in eigen dorp. Op de laatste locatie (Visweg) vond ik het dit keer nog mooier. Veel bewondering voor jullie creativiteit, spel en zang. Dank!

Sabina Stoel

Na “Brandstof” heb ik weer enorm genoten van “Onze kersentuin” Ontzettend bedankt voor deze mooie voorstelling! Ga zo door! ??????

C. Witte

Een moderne, humoristische versie van de Kersentuin. We hebben genoten. Ook van de Russische zang, vooral die in het begin: prachtig! En wat geweldig: die lokatie. En enthousiaste, jonge spelers.

Nel Witte

Prachtig spel. Geweldige locatie. Heel goed alles geregeld. We hebben enorm Genoten.

Carla

Echt een TOP avond ! Erg leuk theater op een fantastische locatie . Hulde voor de uitvoering ( met name ook de anderhalve meter) Alles was goed te zien en te horen . Nu de inspiratie gekregen om het oorspronkelijke toneelstuk te gaan lezen .

Anneke Donker Kaat

Wat hebben jullie er een fantastische avond van gemaakt. Alles klopte. Locatie, de meisjes van het dorp die ons zo enthousiast leidden en deelden in hun liefde voor de omgeving, het stuk dat fantastisch op de" planken" werd gezet en naar onze mening uitmuntend gebruik maakte van de unieke mogelijkheden van de omgeving. Prachtig stuk. En ook weer jullie enthousiaste liefdevolle inzet. Chapeau Groet en graag weer tot de volgende keer.

Ina Slot

Complimenten voor de spelers die op donderdagavond vol vuur in de af en toe stromende regen doorspeelden zonder te verblikken of verblozen. De zang en de muziek waren een mooie aanvulling op het spel. De locatie was prachtig en werd ten volle benut. Chapeau!

Plien Kok

We hebben genoten, theater op locatie blijft bijzonder! Hoewel het weer het spelen lastig maakte, gaf dit toch ook wel weer iets extra's, dankjullie wel!

Piet en Nel Meijer

Ontzettend genoten gisteravond, ondanks de regenbuien. De locatie was geweldig, het verhaal op een eigentijdse manier weergegeven. Kortom genieten.

Jos en Lia

Heel verrassend en ontzettend leuk in een prachtige omgeving.

Gittie

Het was een prachtige avond afgelopen maandag in Driehuizen! Bij de zonsondergang, geluid van overvliegende ganzen, lopend langs de koeien, heb ik genoten van een geweldig gespeelde voorstelling! Uniek deze combinatie van natuur en cultuur! Ik zou zo nog een keer gaan! Hulde aan de makers/ spelers!

Marina hartland

We hebben zeker een biertje genomen, maar bleven op afstand. Overigens goed geregeld! Wat was het een fantastisch theatraal gebeuren op prachtige locaties! We hebben enorm genoten! Zeker aan te bevelen!!!! Bedankt!?

Icon van leyenhorst

Prachtige voorstelling......even weer dat Oerol gevoel. Erg leuk om het dorp waar ik al 50 jaar woon eens van de andere kant( achterkant) te beleven. Ik heb samen met 2 dochters genoten, misschien ga ik nog een keer en dan met mijn zoon. Hij kent die plek Wel, want daar werden s'winters de iglo hutten gebouwd. Chapeau en succes.

M

Wat was het gisteren een mooie avond! Dank jullie wel.

Ria de Wit

Wat hebben wij van jullie genoten,jullie weten ons altijd weer te verassen, kan het iedereen aan bevelen om naar jullie toe te gaan.

Ron Rote

een verrassende voorstelling op 3 locaties met enthousiaste spelers die dartelen langs sloten en door koeiepoep. Lichte lijntjes, deels in deze tijd, dus herkenbaar. Humor en speelplezier spat er vanaf! Wij genoten op deze prachtige locatie! Vooraf goddelijk gegeten in de Vriendschap, aan te raden, vooral de Haas op Hete Steen!

Angelique

Het was een ware ontdekkingstocht deze voorstelling! Mooi spel van acteurs en stagiaires en een leuk inkijkje in het prachtige dorp Driehuizen. Gelukkig was het weer ons goed gezind! Zeker een aanrader!!!!

Marijke en Kees Vriend

Wat hebben we een fantastische avond meegemaakt! Allereerst een heerlijk diner in De Vriendschap. Daarna een prachtige voorstelling in de polder. Geweldige spelers, mooi verhaal, unieke speelplekken, een ondergaande zon, ganzen in de lucht, kortom een belevenis!!!! Jullie hadden alles heel goed corona proof georganiseerd. Bedankt voor deze prachtige avond

Erik van Muiswinkel

Wat een polder, wat een spelers, wat een muziek, wat een stuk! Graag ieder jaar naar Driehuizen :)

Ellen

Ik vond het een goede interessante tot nadenken aanzettende voorstelling, met hele mooi momenten en hilarische moment. Goed geacteerd, goede muziek, goede zang Prachtig tegen de achtergrond van ons mooie Driehuizen! Alleen de verhalen tijdens de wandeling door het dorp iets beter voorbereiden. Al met al een echte aanrader.

Volg ons op social media!

Cart