Artiest zoekt onderdak

Karavaan werkt samen met gezelschappen en kunstenaars uit binnen- en buitenland. De afstand tussen de locaties van Karavaan en de woonplaats van de artiesten is hierdoor voor een aantal van hen te groot om dagelijks heen en weer te reizen. Ook worden er voorstellingen op de plek gemaakt. Karavaan brengt deze kunstenaars onder bij gastvrije gastgezinnen in Noord-Holland. Heb jij een logeerkamer, tuinhuis, caravan of een ander mogelijke slaapplaats die we aan de artiesten van Karavaan kunnen aanbieden? Meld je dan aan als gastgezin!

Wat verwachten we van jou?
Je zorgt er natuurlijk voor dat de slaapplaatsen voor je gasten in orde zijn. Daarnaast verzorg je ’s ochtends het ontbijt. In ruil voor deze gastvrije gunst ontvang je van Karavaan twee vrijkaarten voor een locatievoorstelling naar keuze!

Vind je het leuk om artiesten te ontmoeten en te helpen ze een goede tijd te bezorgen tijdens hun verblijf in Noord-Holland en op het festival, meld je dan aan via info@karavaan.nl o.v.v. Artiest zoekt Onderdak.

Het is in de periode van 22 mei t/m 5 juni, en het onderdak hoeft niet de hele periode beschikbaar te zijn; de meeste artiesten spelen niet het hele festival.

Foto: Kenneth Stamp