Grondproeven 2

Culinair muziektheater met 3-gangendiner over twee generaties akkerbouwers

Wat betekent het om boer te zijn in de wereld van nu? Met verhalen die we ophalen bij diverse generaties boeren uit de Schermer maken we theater over alle uitdagingen waar boeren voor staan. Op de boerderij schuif je aan in het muzikale pop-up restaurant waar live een zeer bijzonder culinair 3-gangendiner wordt gemaakt met groenten van het land.


Welkom op een familiebedrijf in de Schermer waar al generaties lang groente wordt geteeld. Een prachtige locatie voor theater, muziek en eten. Hier transformeren we een schuur tot keuken, restaurant รฉn theater. We bereiden live een culinair drie gangendiner met verse producten van het land. Tussendoor spelen we de voorstelling, gemaakt opย basis van gesprekken met twee generaties akkerbouwers.

 

Deze voorstelling is onderdeel van een drieluik over voedsel & landbouw. Vorig jaar maakten we Grondproeven 1

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen