LUNCH MET BIANCA’S BAGELS EN SOEP BIJ DE VOORSTELLING OP DE DIJK

Bagels, soep en 'Dat Gat'

Dat Gat - Twee dames kijken van bovenaf in de camera. Boven hen blauwe lucht met wolken
Lunch
Bianca lunch

Gelegen in de Hollandse polder proef je al het lekkers wat de streek te bieden heeft. Kom gezellig lunchen bij Bianca's. Een heerlijk soepje en een luxe belegde bagel met koffie of thee zorgen voor een volle buik voordat je naar ‘Dat Gat’ gaat.


Over de voorstelling Dat Gat op de dijk

Absurdistische voorstelling op een dijk.
Een normale vrouw fietst op een normale dag over een normale dijk. Tot ze een enorm gat tegenkomt. Een gat waar ze zich op onverklaarbare wijze enorm tot aangetrokken voelt.
Een tweede vrouw volgt, voelt niets bij datzelfde gat en doet er vervolgens alles aan om de eerste vrouw daar weg te krijgen.

OVER DE MAKER

Femke Arnouts

is sinds haar afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie in 2017 werkzaam als actrice en theatermaker. Een groot deel van haar makerspraktijk ontwikkelde zich bij Karavaan Festival . Zo maakte ze tijdens Winterkaravaan 2019 ‘De meeste dingen huilen niet’, stond ze in 2021 op Festival Karavaan met de avondvullende voorstelling ‘Deze plek bestaat niet’ en nu komt ze met haar derde voorstelling ‘Dat Gat’. Femke’s werk kenmerkt zich door haar zelfgeschreven teksten, een fysieke speelstijl en een voorliefde voor het absurdisme. Voor ‘Dat Gat’ werkt Femke samen met actrice Jip Smit (die afgelopen jaar genomineerd werd voor een ‘Theo d’Or’ voor haar rol in ‘Motherland’).

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

Winkelwagen