Theater en diner in de polder

Diner bij de Vriendschap en voorstelling 'Onze Kersentuin'

Stel je voor: het dorpje Driehuizen, een verborgen parel in de Noord-Hollandse polder. Met uitzicht over water en polder schuif je aan bij restaurant De Vriendschap. Daar krijg je een heerlijk 2gangen-diner geserveerd met koffie toe. Daarna beleef je de buitenvoorstelling 'Onze Kersentuin'. Een betere nazomeravond uit kun je niet hebben, toch?!


'Onze Kersentuin' - diner

Een compleet en heerlijk avondje uit: combineer je voorstellingsbezoek met een diner bij restaurant De Vriendschap vooraf.

Over het diner

    • Broodje vooraf
    • Tomatensoep óf Soep van de dag (v) óf rundercarpaccio
    • Diamanthaas op de hete steen óf kippendijsaté óf vegetarische quiche
    • Koffie of thee

Over de voorstelling
‘Onze Kersentuin’ in Driehuizen, een oud Hollands dorp. Een levende locatie. Een authentieke ervaring. Je zit, loopt, leeft en ruikt het dorp zoals het in herinnering was. Want heel Nederland is onze kersentuin. Althans, het Nederland waar naar terugverlangd wordt. Het Nederland van de nostalgie. Van de geborgenheid. Het Nederland dat door inspraakprocedures behouden blijft.
‘Onze Kersentuin’ is een hedendaagse bewerking van Anton Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Muzikaal locatietheater op plekken waar groeizucht en erfgoed op gespannen voet staan.

De voorstelling los bezoeken? Dat kan natuurlijk ook:
Onze Kersentuin

Gerelateerde voorstellingen

Volg ons op social media!

Winkelwagen