Informatie over Grazende Zwaan 2022

Familietickets en familieprogramma

Met een familieticket heb je met het hele gezin toegang tot het festival Grazende Zwaan en geniet je het hele weekend van verrassend en divers straattheater. Een familieticket kost โ‚ฌ 11,- en is geldig voor 2 volwassenen met maximaal 3 kinderen (t/m 14 jaar). Je kunt kiezen uit een ticket voor zaterdag 10 september of zondag 11 september. Willen jullie beide dagen komen? Koop dan het familie-weekendticket voor โ‚ฌ 17,50 en mis niks van Grazende Zwaan 2022!

Familieticket zaterdag
Familieticket zondag
Familieticket weekend

Extra tickets voor losse voorstellingen
Omdat er voor een aantal voorstellingen en activiteiten op Grazende Zwaan een beperkte capaciteit is, koop je naast je familieticket voor deze onderdelen nog losse tickets voor de lage prijs van โ‚ฌ2,50. Soms is er alleen voor kinderen een ticket nodig, soms ook voor de volwassenen. Dit staat per voorstelling of activiteit vermeldt. Voor deze activiteiten en voorstellingen geldt vol = vol. V

Theater voor volwassenen en de hoofdvoorstelling Vrij!

We hebben deze editie weer een supermooi theater-aanbod voor volwassenen en een heel bijzondere circustheatershow die voor iedereen vanaf 8 jaar is.

Heb je een ticket(s) voor bovenstaand programma? Dan heb je geen extra toegangsticket nodig voor festival Grazende Zwaan. Je kunt gerust eerder komen of langer blijven. Op het terrein zijn diverse andere activiteiten, waaronder straattheater. Deze zijn onderdeel van het familieticket. Het is toegestaan om te kijken, mits er genoeg plek is. Houders van een familieticket gaan voor.

Volg ons op social media!

Winkelwagen