Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"


Hoi! Wij zijn Lara Peters en Femi van Elshuis. We zijn nu een aantal weken aan het repeteren aan onze voorstelling ‘Dirty Pigs’. We zijn begonnen met research doen naar de vrouw, begeerte, varkens en zijn teruggedoken in onze eigen ervaringen. Na vele mindmaps en post it’s zijn we begonnen met het schrijven van de voorstelling. Het was een worsteling om uit het hol te komen waar we tijdens de research in waren beland, maar na ongeveer 1,5 week schrijven ligt er nu een eerste versie.

Ook zijn we op dit moment in de studio druk bezig met het maken van een nummer voor de voorstelling.

Een leuk feitje dat we tegenkwamen; Wist je dat varkens in een matriarchale samenleving leven?

Recent nieuws

Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen