COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

Tribute band Mirage op foto

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.


Fleetwood Mac tribute band “Mirage” neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Met hits als “Dreams”, “Go Your Own Way”, en “Rhiannon”, laten ze het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. Maar dat is niet alles: deze getalenteerde muzikanten spelen ook oudere nummers uit de tijd van Peter Green, zoals het prachtige “Need Your Love So Bad”.

VOLBLOEIERS

Er is een veelzijdig programma met muziek van o.a. Hans Dagelet en Esther Apituley, diverse theater- en dansvoorstelilngen, workshops en verbeelding. Karavaan neemt je mee op een (muziek)theatrale route over het terrein. Schuif aan bij de gedachtentafel in de boomgaard en krijg een kijkje in het hoofd van de andere gasten, neem een persoonlijk gedicht mee naar huis van onze sneldichter of zet jouw eigen talenten in bij een van de workshops. In de tuin ontvouwt zich een dag vol beleving. Er is keuze uit een middag- of avondprogramma.

EDITH PIAF

Laat je meevoeren naar Parijs met een muzikale ode aan Edith Piaf of doe mee met de oude breisters. Geniet in de tuin van een muziektheatervoorstelling of strijk neer op het terras voor wat lekkers en zing mee met liedjes van vroeger. Het belooft een gezellige en inspirerende dag te worden in Franse sferen! Zit je liever op één plek? Er is ook een mooi programma bij de Oranjerie.

‘Volbloeiers’ is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie, en wordt mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo en de gemeenten Beverwijk en Heemskerk.

Entree tot het festivalterrein is €17,50. Eenmaal binnen zijn alle voorstellingen gratis.

Kijk voor tickets en meer informatie op www.volbloeiers.nl

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Scenefoto Wie De F* Is Trijn?
MOON SARIS

MUZIEKTHEATRALE WANDELING WEGENS SUCCES TERUG IN ALKMAAR

ALKMAAR - Wie de muziektheatrale wandeling ‘Wie de F* is Trijn?’ heeft gemist, kan deze alsnog beleven. Van 12 t/m 14 juli keert de verrassende muzikale performance over Trijn Rembrands terug in Alkmaar.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen