Deel jouw corona-tip met het Karavaan-publiek!

Karlijn maakt haar quarantaine-recept: pompoentaartjes

Wat een rare tijd zitten we in! Normaliter zouden we nu al lang en breed in de hectiek en voorbereiding van Karavaan Festival zitten en zouden we velen van jullie al hebben gezien en gesproken over alle werkzaamheden rondom het festival. Wat missen we dit en wat missen we jullie! We kunnen niet wachten tot we weer met jullie mogen bouwen aan nieuwe locatietheater-projecten - al dan niet in nieuwe vormen. Achter de schermen zijn we druk met allerlei scenario's - maar voor nu is het afwachten en stilzitten tot we meer weten...


Oproep aan jou!

In de tussentijd zouden we graag op onze social media laten zien waar wij als team Karavaan tijdens de crisis mee bezig zijn. En daar horen jij natuurlijk bij! Daarom de vraag: zou je met ons en met ons publiek willen delen:
* jouw corona-verveel-tip
* of jouw favoriete quarantaine-recept
* of jouw boekentip
* of iets anders leuks
–> mail ons met een leuke foto erbij, dan kunnen wij jou voorstellen aan het publiek van Karavaan. En zelf worden we natuurlijk ook blij om dat allemaal te lezen en te zien – zijn jullie toch een beetje bij ons!
We hopen dat onze mailbox vol loopt met leuke foto’s, verhalen en tips!

We laten snel weer van ons horen.
Warme groet en blijf gezond,
Karavaan: Ilse, Nico & Els

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen