Doneer 10, 30 of 60 seconden theater door jonge theatermakers – Karavaanactie in de december geefmaand

FOTO: BOWIE VERSCHUUREN

In het Makershuis Alkmaar, het productiehuis van Karavaan, geven we jonge theatermakers de kans om te werken aan nieuwe voorstellingen, onderzoek te doen of te repeteren. Je kunt ze helpen om die broodnodige stappen te maken in hun startende carriere. Makers die bij ons komen zijn geselecteerd door Karavaan en wij zien ze dan ook als getalenteerde en veelbelovende theatermakers. 


Steun onze jonge theatermakers!

Je helpt enorm door 25 euro te doneren voor 10 seconden theater dat door jonge makers gemaakt wordt. Wil je 30 seconden theater creeren, doneer dan 75 euro en ben jij verantwoordelijk voor een hele minuut, doneer dan 150 euro. De donaties komen rechtstreeks ten goede aan honorarium voor en reis- en materiaalkosten van jonge theatermakers. 

Natuurlijk mag je ook meer doneren; Karavaan heeft een culturele ANBI-status, dus alle donaties zijn aftrekbaar van de belasting: bij giften aan een culturele ANBI mag je 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

 
De Lokale Goededoelengids Alkmaar steunt allerlei maatschappelijke organisaties middels de actie ‘December geefmaand’. Karavaan heeft deze maand aangegrepen om een actie op te zetten voor de jonge theatermakers van het Makershuis.

Meer informatie over het Makershuis vind je hier.

Meer informatie over de Lokale Goededoelengids Alkmaar vind je hier.

Recent nieuws

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder
Okke van Breemen

ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees verder

Volg ons op social media!