Doneer 10, 30 of 60 seconden theater door jonge theatermakers – Karavaanactie in de december geefmaand

FOTO: BOWIE VERSCHUUREN

In het Makershuis Alkmaar, het productiehuis van Karavaan, geven we jonge theatermakers de kans om te werken aan nieuwe voorstellingen, onderzoek te doen of te repeteren. Je kunt ze helpen om die broodnodige stappen te maken in hun startende carriere. Makers die bij ons komen zijn geselecteerd door Karavaan en wij zien ze dan ook als getalenteerde en veelbelovende theatermakers. 


Steun onze jonge theatermakers!

Je helpt enorm door 25 euro te doneren voor 10 seconden theater dat door jonge makers gemaakt wordt. Wil je 30 seconden theater creeren, doneer dan 75 euro en ben jij verantwoordelijk voor een hele minuut, doneer dan 150 euro. De donaties komen rechtstreeks ten goede aan honorarium voor en reis- en materiaalkosten van jonge theatermakers. 

Natuurlijk mag je ook meer doneren; Karavaan heeft een culturele ANBI-status, dus alle donaties zijn aftrekbaar van de belasting: bij giften aan een culturele ANBI mag je 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

 
De Lokale Goededoelengids Alkmaar steunt allerlei maatschappelijke organisaties middels de actie ‘December geefmaand’. Karavaan heeft deze maand aangegrepen om een actie op te zetten voor de jonge theatermakers van het Makershuis.

Meer informatie over het Makershuis vind je hier.

Meer informatie over de Lokale Goededoelengids Alkmaar vind je hier.

Recent nieuws

THEATERMAKER ZOEKT WERKLOZE ALKMAARDERS

Ondanks het personeelstekort en zó veel vacatures staan er nog steeds mensen werkloos langs de zijlijn. Theatermaker Brecht Hermans wil in contact komen met deze mensen voor een theaterstuk over mensen zonder werk omdat ze afgekeurd zijn, chronisch ziek, nieuwkomer zijn of een beperking hebben.

Lees verder

KARAVAAN TREKT MET SPRINGTIJ FESTIVAL JONGE THEATERMAKERS VAN DE TOEKOMST NAAR ALKMAAR

Springtij is een gloednieuw festival in Alkmaar van en voor jonge theatermakers, met een speciale Makersdag op 24 februari.

Lees verder
Lindsay Frimodt
Lindsay Frimodt

KARAVAAN EN SCHUUR LANCEREN SAMENWERKINGSPROJECT THEATERMAKERS VAN DE TOEKOMST

Karavaan en de Schuur hebben op 15 december in Makershuis Alkmaar het project ‘Theatermakers van de Toekomst’ gelanceerd. Het project is mede ontwikkeld dankzij een subsidie van de provincie Noord-Holland. Met dit initiatief ondersteunt de provincie startende makers om zich, ondanks de coronacrisis, te ontwikkelen tot makers in de podiumkunsten die straks kunnen meedingen op nationaal niveau.

Lees verder

Volg ons op social media!