Doneer 10, 30 of 60 seconden theater door jonge theatermakers – Karavaanactie in de december geefmaand

FOTO: BOWIE VERSCHUUREN

In het Makershuis Alkmaar, het productiehuis van Karavaan, geven we jonge theatermakers de kans om te werken aan nieuwe voorstellingen, onderzoek te doen of te repeteren. Je kunt ze helpen om die broodnodige stappen te maken in hun startende carriere. Makers die bij ons komen zijn geselecteerd door Karavaan en wij zien ze dan ook als getalenteerde en veelbelovende theatermakers. 


Steun onze jonge theatermakers!

Je helpt enorm door 25 euro te doneren voor 10 seconden theater dat door jonge makers gemaakt wordt. Wil je 30 seconden theater creeren, doneer dan 75 euro en ben jij verantwoordelijk voor een hele minuut, doneer dan 150 euro. De donaties komen rechtstreeks ten goede aan honorarium voor en reis- en materiaalkosten van jonge theatermakers. 

Natuurlijk mag je ook meer doneren; Karavaan heeft een culturele ANBI-status, dus alle donaties zijn aftrekbaar van de belasting: bij giften aan een culturele ANBI mag je 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

 
De Lokale Goededoelengids Alkmaar steunt allerlei maatschappelijke organisaties middels de actie ‘December geefmaand’. Karavaan heeft deze maand aangegrepen om een actie op te zetten voor de jonge theatermakers van het Makershuis.

Meer informatie over het Makershuis vind je hier.

Meer informatie over de Lokale Goededoelengids Alkmaar vind je hier.

Recent nieuws

Keith Montgomery

GESLAAGDE OPENING VOOR KARAVAAN FESTIVAL EN YES IN MY BACKYARD – NOG T/M 29 MEI

ALKMAAR - Een groot publiek verzamelde zich op 17 verschillende locaties in de regio Alkmaar én in het bomvolle festivalhart voor de opening van KARAVAAN FESTIVAL en YES IN MY BACKYARD. In de speeches van burgemeester Schouten van Alkmaar en burgemeester Voskuil van Bergen werd de maatschappelijke en landschappelijke rol van Karavaan in de stad en de regio bezongen.

Lees verder
Moon Saris

BOERENSCHUREN VOL THEATER: KARAVAAN BRENGT VOORSTELLINGEN OVER ACTUELE BOERENTHEMA’S IN DE SCHERMER

Afgelopen vrijdagavond trapte Karavaan af bij biologische boerderij Natuurlijk Genoegen met de eerste locatievoorstelling van Karavaan Festival: BOER BEN IK!

Lees verder

BACKSTAGE BIJ: DE LAATSTE BOOM

Derdejaars studenten van ArtEZ Muziektheater maken een apocalyptisch-satirische muziektheater voorstelling over de verre, verre toekomst van de mensheid op Landgoed Ter Coulster. Een landgoed dat al 600 jaar bestaat. Wij mochten bij de repetities aanwezig zijn.

Lees verder

Volg ons op social media!