Doneer 10, 30 of 60 seconden theater door jonge theatermakers – Karavaanactie in de december geefmaand

FOTO: BOWIE VERSCHUUREN

In het Makershuis Alkmaar, het productiehuis van Karavaan, geven we jonge theatermakers de kans om te werken aan nieuwe voorstellingen, onderzoek te doen of te repeteren. Je kunt ze helpen om die broodnodige stappen te maken in hun startende carriere. Makers die bij ons komen zijn geselecteerd door Karavaan en wij zien ze dan ook als getalenteerde en veelbelovende theatermakers. 


Steun onze jonge theatermakers!

Je helpt enorm door 25 euro te doneren voor 10 seconden theater dat door jonge makers gemaakt wordt. Wil je 30 seconden theater creeren, doneer dan 75 euro en ben jij verantwoordelijk voor een hele minuut, doneer dan 150 euro. De donaties komen rechtstreeks ten goede aan honorarium voor en reis- en materiaalkosten van jonge theatermakers. 

Natuurlijk mag je ook meer doneren; Karavaan heeft een culturele ANBI-status, dus alle donaties zijn aftrekbaar van de belasting: bij giften aan een culturele ANBI mag je 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

 
De Lokale Goededoelengids Alkmaar steunt allerlei maatschappelijke organisaties middels de actie ‘December geefmaand’. Karavaan heeft deze maand aangegrepen om een actie op te zetten voor de jonge theatermakers van het Makershuis.

Meer informatie over het Makershuis vind je hier.

Meer informatie over de Lokale Goededoelengids Alkmaar vind je hier.

Recent nieuws

Fietsende mensen tijdens Expeditie Alkmaars Kanaal
Keith Montgomery

PREMIERE NIEUWE VOORSTELLING VAN KARAVAAN LANGS HET ALKMAARS KANAAL

ALKMAAR - zondag 2 juni gaat de voorstelling Bovendrijven in première. Bovendrijven is een nieuwe locatietheatervoorstelling van Karavaan, gemaakt en gespeeld door een van hun jonge theatermakers: Isan Vos. Bovendrijven is onderdeel van een unieke theatrale fietstocht langs de oevers van het Alkmaars Kanaal. Nieuw op deze route is een vertekijker met historische beelden.

Lees verder
LOEI: 2 muzikanten in een wei met koeien
Moon Saris

KARAVAAN TREKT LANDELIJKE AANDACHT MET SUCCESVOLLE EDITIE KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Muziek voor koeien, een true crime in de bossen van Heiloo, en een spektakelopera met senioren in de Grote Kerk. Karavaan Festival presenteerde tien dagen lang avontuurlijk locatietheater in de regio Groot Alkmaar, met het thema "Uit de maat". Het publiek werd in grote getale getrokken door voorstellingen op het platteland, in de stad en in de bossen. Het bruisende festivalhart in het zonovergoten Victoriepark genoot veel belangstelling en trok een nieuw scala aan bezoekers. Het theaterfestival kende een zeer succesvolle editie met ruim 29 duizend bezoekers.

Lees verder
PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen