Een nieuw gezicht bij Karavaan

Hallo allemaal! Ik ben Simone Tresoor en ik ben deze week begonnen bij Karavaan waar ik me met veel plezier ga storten op de marketing en communicatie.


Je kunt me wellicht kennen van mijn ruime tijd bij VVV Hart van Noord-Holland, waar ik ook marketing en communicatie deed. Hierna heb ik een aantal jaar als journalist gewerkt, schrijvend over de energietransitie.

Mijn liefde voor alles wat op planken, stenen of plaggen speelt is groot. Zelf heb ik jarenlang kersttoneelstukken geschreven en uitgevoerd met ouders en leerkrachten voor de kinderen van de basisschool waar mijn kinderen op zaten. Vele ouders zetten hier hun eerste wankele schreden op een podium. Een deel van deze groep is later samen met mij doorgegroeid naar De Theatergroep, een locatietheatergezelschap dat Shakespeare speelde onder de sterren.
Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan. En wie zou dat niet hebben, als je mag gaan samenwerken met een ontzettend lief, creatief, getalenteerd en veelzijdig team dat ervoor zorgt dat zoveel mensen kunnen genieten van theater op mooie plekken.Op naar nieuwe avonturen!

Recent nieuws

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAGย 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling โ€˜Wie de F* is Trijn?โ€™ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Volg ons op social media!