Een nieuw gezicht bij Karavaan

Hallo allemaal! Ik ben Simone Tresoor en ik ben deze week begonnen bij Karavaan waar ik me met veel plezier ga storten op de marketing en communicatie.


Je kunt me wellicht kennen van mijn ruime tijd bij VVV Hart van Noord-Holland, waar ik ook marketing en communicatie deed. Hierna heb ik een aantal jaar als journalist gewerkt, schrijvend over de energietransitie.

Mijn liefde voor alles wat op planken, stenen of plaggen speelt is groot. Zelf heb ik jarenlang kersttoneelstukken geschreven en uitgevoerd met ouders en leerkrachten voor de kinderen van de basisschool waar mijn kinderen op zaten. Vele ouders zetten hier hun eerste wankele schreden op een podium. Een deel van deze groep is later samen met mij doorgegroeid naar De Theatergroep, een locatietheatergezelschap dat Shakespeare speelde onder de sterren.
Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan. En wie zou dat niet hebben, als je mag gaan samenwerken met een ontzettend lief, creatief, getalenteerd en veelzijdig team dat ervoor zorgt dat zoveel mensen kunnen genieten van theater op mooie plekken.Op naar nieuwe avonturen!

Recent nieuws

Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen