Even kennismaken met: nieuw teamlid Nelis

We hebben een nieuw teamlid aan boord: Nelis. Hij gaat ons de komende maanden ondersteunen als technisch stagiair en stelt zich graag even aan je voor...


“Ik ben Nelis, 24 jaar en kom uit Haarlem. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding ‘Technische Productie’ aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.

De komende vier maanden ga ik de Karavaan ondersteunen met de technische kennis die ik de afgelopen vijf jaar binnen mijn huidige en vorige opleiding heb opgebouwd. Ik zal gaan bekijken wat een voorstelling technisch nodig heeft, zoals licht, geluid en decor, maar ga me ook bezig houden met de veiligheid van spelers en publiek.

Karavaan is een uitdagende plek, omdat elke locatie waar we werken unieke uitdagingen met zich mee brengt. Een open grasveld of een molen in de polder vereist hele andere oplossingen dan een drukkerij op een industrieterrein. Ik zal de komende tijd dan ook flink getest worden op mijn creativiteit en aanpassingsvermogen en daar heb ik ontzettend veel zin in!

Hoewel ik studeer op de theaterschool en stage loop bij een locatietheater-club, ga ik zelf eigenlijk te weinig naar theater toe. Dat is dan ook mijn goede voornemen voor na de corona-crisis: vaker naar het theater gaan!”

Welkom aan boord Nelis!

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen