GESLAAGDE EERSTE EDITIE SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

Keith Montgomery

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de eerste editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS.


Bezoekers werden verwelkomd met ballades door de zingende Italianen op het terrein. Voor een uitverkocht landgoed opende Leoni Jansen en Jeroen Kramer het programma van het festival.

THEATRALE ROUTE

Na de opening begon de theatrale route door het prachtige park van buitenplaats Akerendam. Bezoekers zagen korte performances van onder andere Gerda Havertong, Maartje Goes op viool, Tommie Freke op saxofoon en Brinkman & van Gent brachten een performance over de mythe van het landgoed. 

Credits: Keith Montgomery

ORANJERIE

Bezoekers die het liever wat rustiger aan deden, konden plaatsnemen in de Oranjerie. Hier genoten ze van harpiste Ekaterina.

WORKSHOPS

Daarnaast werden bezoekers ook uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan. Zo konden ze aanschuiven bij verschillende workshops zoals schilderen, pesto maken en biologische wijnen proeven. Ook konden problemen worden opgelost bij de Oploskoffie en was er een meezing sessie van Fort van de Verbeelding. Genoeg te doen dus.

VOLBLOEIERS is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluyterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Recent nieuws

Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Overzicht voorstellingen Karavaan Festival 2024 in Alkmaar

Heb jij een overzicht nodig met welke gezelschappen er te zien zijn in Alkmaar Stad tijdens Karavaan Festival? Wij hebben ze even op een rijtje gezet voor jullie! Lees verder.

Lees verder
Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder
Beeldentuin van Nic Jonk Op een zonnige dag
Foto: Marco van Ammers

UNIEKE DANSVOORSTELLING TUSSEN DE BEELDEN VAN NIC JONK TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

GROOTSCHERMER - Art meets art in de bekende beeldentuin van Nic Jonk. Van 18 t/m 26 mei kun hier genieten van een poëtisch en acrobatisch dansduet, dat tussen de kolossale sculpturen plaatsvindt. De voorstelling is onderdeel van de fietsroute van Karavaan Festival.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen