GESLAAGDE EERSTE EDITIE SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

Keith Montgomery

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de eerste editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS.


Bezoekers werden verwelkomd met ballades door de zingende Italianen op het terrein. Voor een uitverkocht landgoed opende Leoni Jansen en Jeroen Kramer het programma van het festival.

THEATRALE ROUTE

Na de opening begon de theatrale route door het prachtige park van buitenplaats Akerendam. Bezoekers zagen korte performances van onder andere Gerda Havertong, Maartje Goes op viool, Tommie Freke op saxofoon en Brinkman & van Gent brachten een performance over de mythe van het landgoed. 

Credits: Keith Montgomery

ORANJERIE

Bezoekers die het liever wat rustiger aan deden, konden plaatsnemen in de Oranjerie. Hier genoten ze van harpiste Ekaterina.

WORKSHOPS

Daarnaast werden bezoekers ook uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan. Zo konden ze aanschuiven bij verschillende workshops zoals schilderen, pesto maken en biologische wijnen proeven. Ook konden problemen worden opgelost bij de Oploskoffie en was er een meezing sessie van Fort van de Verbeelding. Genoeg te doen dus.

VOLBLOEIERS is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluyterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Recent nieuws

Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen