GESLAAGDE EERSTE EDITIE SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

Keith Montgomery

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de eerste editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS.


Bezoekers werden verwelkomd met ballades door de zingende Italianen op het terrein. Voor een uitverkocht landgoed opende Leoni Jansen en Jeroen Kramer het programma van het festival.

THEATRALE ROUTE

Na de opening begon de theatrale route door het prachtige park van buitenplaats Akerendam. Bezoekers zagen korte performances van onder andere Gerda Havertong, Maartje Goes op viool, Tommie Freke op saxofoon en Brinkman & van Gent brachten een performance over de mythe van het landgoed. 

Credits: Keith Montgomery

ORANJERIE

Bezoekers die het liever wat rustiger aan deden, konden plaatsnemen in de Oranjerie. Hier genoten ze van harpiste Ekaterina.

WORKSHOPS

Daarnaast werden bezoekers ook uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan. Zo konden ze aanschuiven bij verschillende workshops zoals schilderen, pesto maken en biologische wijnen proeven. Ook konden problemen worden opgelost bij de Oploskoffie en was er een meezing sessie van Fort van de Verbeelding. Genoeg te doen dus.

VOLBLOEIERS is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluyterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Recent nieuws

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling ‘Wie de F* is Trijn?’ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Volg ons op social media!