GESLAAGDE EERSTE EDITIE SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

Keith Montgomery

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de eerste editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS.


Bezoekers werden verwelkomd met ballades door de zingende Italianen op het terrein. Voor een uitverkocht landgoed opende Leoni Jansen en Jeroen Kramer het programma van het festival.

THEATRALE ROUTE

Na de opening begon de theatrale route door het prachtige park van buitenplaats Akerendam. Bezoekers zagen korte performances van onder andere Gerda Havertong, Maartje Goes op viool, Tommie Freke op saxofoon en Brinkman & van Gent brachten een performance over de mythe van het landgoed. 

Credits: Keith Montgomery

ORANJERIE

Bezoekers die het liever wat rustiger aan deden, konden plaatsnemen in de Oranjerie. Hier genoten ze van harpiste Ekaterina.

WORKSHOPS

Daarnaast werden bezoekers ook uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan. Zo konden ze aanschuiven bij verschillende workshops zoals schilderen, pesto maken en biologische wijnen proeven. Ook konden problemen worden opgelost bij de Oploskoffie en was er een meezing sessie van Fort van de Verbeelding. Genoeg te doen dus.

VOLBLOEIERS is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluyterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!