GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.


Stap tijdens de pre-party in een kleurrijke wereld vol creativiteit! Tentjes veranderen in kleedkamers voor je meest gewaagde outfit, krijg de beste make-up tips en film je beste social media posts bij onze ringlight-stations. Laat je catwalk moves zien en geniet van een geweldige circus-meets-drag show uit de jaren 80! Deze fitness babes will make you step until you sweat

Begin je dag met het Roze Ontbijt in het IJkgebouw en vier de diversiteit.

Om 14:00 start de grachtenparade.

QUEER IS HERE

De hele week was er al een veelzijdig queer programma tijdens Yes In My BackYard met een reeks opvallende optredens. Naast de gratis pre-party op 25 mei is er komend weekend op 26 mei nog het brutale concert van Elmer te zien.

YES IN MY BACKYARD

In het Victoriepark is er het bruisend festivalhart genaamd ‘YES IN MY BACKYARD’, dat Karavaan in samenwerking met poppodium Victorie organiseert. Hier kun je elke dag genieten van livemuziek, tentjestheater, theatrale installaties, straattheater, hapjes, drankjes en nog veel meer. 

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl


Recent nieuws

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
BOWIE VERSCHUUREN

Karavaan Festival in de pers: fijne recensies, sterren en landelijke pers

Wat zijn we blij en trots op alle mooie berichten over Karavaan Festival in de landelijke pers. Hierbij een overzicht:

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen