GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.


Stap tijdens de pre-party in een kleurrijke wereld vol creativiteit! Tentjes veranderen in kleedkamers voor je meest gewaagde outfit, krijg de beste make-up tips en film je beste social media posts bij onze ringlight-stations. Laat je catwalk moves zien en geniet van een geweldige circus-meets-drag show uit de jaren 80! Deze fitness babes will make you step until you sweat

Begin je dag met het Roze Ontbijt in het IJkgebouw en vier de diversiteit.

Om 14:00 start de grachtenparade.

QUEER IS HERE

De hele week was er al een veelzijdig queer programma tijdens Yes In My BackYard met een reeks opvallende optredens. Naast de gratis pre-party op 25 mei is er komend weekend op 26 mei nog het brutale concert van Elmer te zien.

YES IN MY BACKYARD

In het Victoriepark is er het bruisend festivalhart genaamd ‘YES IN MY BACKYARD’, dat Karavaan in samenwerking met poppodium Victorie organiseert. Hier kun je elke dag genieten van livemuziek, tentjestheater, theatrale installaties, straattheater, hapjes, drankjes en nog veel meer. 

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl


Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen