HEERLIJK NAZOMEREN TIJDENS DE ZEVENDE EDITIE VAN FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

NIEUW VENNEP - Op 9 en 10 september is het weer zo ver, Grazende Zwaan keert terug op het Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Kom genieten met het hele gezin van familietheater, circus en een grote portie doen of trommel je vrienden op voor het beste locatietheater of het boerderijconcert. Vanaf vandaag gaat de kaartverkoop van start.


Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Wat denk je van ‘Pim en Pom vieren feest’ of ‘He koe waar ga je naar toe’. Steek je handen uit de mouwen en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks in het landschap.

Volwassenprogramma

Kies uit drie verschillende komische locatietheatervoorstellingen die je met elkaar kunt combineren. De zaterdagavond wordt afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, in de monumentale schuur op het landgoed, Bach’s Matthäus-Passion in pocketversie. Ook kun je kiezen voor een arrangement met nazomerse pasta met frisse salade.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. En dit jaar vindt je ook C. met allerlei leuke workshops! Kortom Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud.

Tickets

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €12,50 voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €19,00.

Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. Info en tickets op grazendezwaan.nl.

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!