HEERLIJK NAZOMEREN TIJDENS DE ZEVENDE EDITIE VAN FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

NIEUW VENNEP - Op 9 en 10 september is het weer zo ver, Grazende Zwaan keert terug op het Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Kom genieten met het hele gezin van familietheater, circus en een grote portie doen of trommel je vrienden op voor het beste locatietheater of het boerderijconcert. Vanaf vandaag gaat de kaartverkoop van start.


Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Wat denk je van ‘Pim en Pom vieren feest’ of ‘He koe waar ga je naar toe’. Steek je handen uit de mouwen en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks in het landschap.

Volwassenprogramma

Kies uit drie verschillende komische locatietheatervoorstellingen die je met elkaar kunt combineren. De zaterdagavond wordt afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, in de monumentale schuur op het landgoed, Bach’s Matthäus-Passion in pocketversie. Ook kun je kiezen voor een arrangement met nazomerse pasta met frisse salade.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. En dit jaar vindt je ook C. met allerlei leuke workshops! Kortom Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud.

Tickets

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €12,50 voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €19,00.

Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. Info en tickets op grazendezwaan.nl.

Recent nieuws

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling ‘Wie de F* is Trijn?’ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Volg ons op social media!