KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.


Er is een veelzijdig programma met muziek van o.a. Hans Dagelet en Esther Apituley, diverse theater- en dansvoorstelilngen, workshops en verbeelding. Karavaan neemt je mee op een (muziek)theatrale route over het terrein. Schuif aan bij de gedachtentafel in de boomgaard en krijg een kijkje in het hoofd van de andere gasten, neem een persoonlijk gedicht mee naar huis van onze sneldichter of zet jouw eigen talenten in bij een van de workshops. In de tuin ontvouwt zich een dag vol beleving. 

Er is keuze uit een middag- of avondprogramma.

EEN ODE AAN EDITH PIAF

Laat je meevoeren naar Parijs met een muzikale ode aan Edith Piaf of doe mee met een ouderwets potje jeu de boules. Geniet in de tuin van een muziektheatervoorstelling of strijk neer op het terras voor wat lekkers en zing mee met liedjes van vroeger. Het belooft een gezellige en inspirerende dag te worden in Franse sferen! Zit je liever op één plek? Er is ook een mooi programma bij de Oranjerie.

‘Volbloeiers’ is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie, en wordt mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo en de gemeenten Beverwijk en Heemskerk.

Entree tot het festivalterrein is €17,50. Eenmaal binnen zijn alle voorstellingen gratis.

Recent nieuws

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
BOWIE VERSCHUUREN

Karavaan Festival in de pers: fijne recensies, sterren en landelijke pers

Wat zijn we blij en trots op alle mooie berichten over Karavaan Festival in de landelijke pers. Hierbij een overzicht:

Lees verder
Fietsende mensen tijdens Expeditie Alkmaars Kanaal
Keith Montgomery

PREMIERE NIEUWE VOORSTELLING VAN KARAVAAN LANGS HET ALKMAARS KANAAL

ALKMAAR - zondag 2 juni gaat de voorstelling Bovendrijven in première. Bovendrijven is een nieuwe locatietheatervoorstelling van Karavaan, gemaakt en gespeeld door een van hun jonge theatermakers: Isan Vos. Bovendrijven is onderdeel van een unieke theatrale fietstocht langs de oevers van het Alkmaars Kanaal. Nieuw op deze route is een vertekijker met historische beelden.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen