KARAVAAN EN PODIUM VICTORIE BRENGEN VIERDE EDITIE VAN FESTIVAL YES IN MY BACKYARD NAAR HET VICTORIEPARK

Daisy en Janna scenefoto - all inclusive
Moon Saris

ALKMAAR - Van 17 t/m 20 mei (Pinksterweekend) en van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie het festival: Yes In My BackYard in het Victoriepark. Vanaf woensdag 20 maart start de verkoop voor alle voorstellingen en concerten.


Op het prachtige festivalterrein, gelegen in de achtertuin van het bruisende centrum van Alkmaar, geniet je van performances die later dit jaar ook op evenementen zoals Oerol, Lowlands en Best Kept Secret te bewonderen zijn.

Ervaar theater, live-concerten en spoken word in stijlvolle tenten, ontdek straattheater op het gras, neem deel aan activiteiten voor groot en klein, geniet van live terras-sessies met een speciaalbiertje in je hand en smul van heerlijk eten van de foodtrucks.

 

HIGHLIGHTS

Hoogtepunten van dit festival zijn onder meer de magische en absurde performance van Magic Tom & Yuri, die eerder al Lowlands veroverden, en de meertalige melodieën van Ellen ten Damme. Elmer neemt je mee op een brutale rit vol energie, terwijl Apennoten pop een unieke kans biedt om met je kinderen te genieten van diverse muziekgenres, bekend van Zappelin. Droom Dit neemt je mee met hun poëtische teksten, terwijl Ernst Jansz, de oprichter van Doe Maar, zorgt voor kippenvelmomenten met zijn optreden, geliefd bij fans van Dylan en Nijgh.

Ellen ten Damme

EARLY BIRD TICKETS

Krijg alle dagen toegang tot het terrein voor slechts 7,50 EUR! Geniet van gratis straattheater, muziek en meer op Yes In My BackYard. Concert- en theaterliefhebbers kunnen vanaf 20 maart losse tickets kopen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. 80% van de tickets wordt vooraf verkocht, dus zorg dat je er snel bij bent! 

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl

Recent nieuws

bovendrijven, twee mannen staan in een kanaal

KARAVAAN PRESENTEERT NIEUWE SPECIAL VOOR EXPEDITIE ALKMAARS KANAAL

Alkmaar - Er is weer een speciale theatrale tocht te fietsen langs de oevers van het Alkmaars Kanaal, waarlangs in de toekomst de nieuwe stad zal verrijzen. Er zijn twee verschillende versies: een versie die altijd te fietsen is en een Special waarbij ook een theatervoorstelling gespeeld wordt. De première van deze voorstelling is op zondag 21 april. De expeditie is een cocreatie van gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
BOWIE VERSCHUUREN

LOEIENDE START VAN DE KAARTVERKOOP VOOR KARAVAAN FESTIVAL 2024

ALKMAAR - Op het erf van 't Koehotel trapte Karavaan gisteren samen met 400 gasten officieel af met de start kaartverkoop voor het festival. Dit gebeurde tijdens Goesting, de middag waarop vrienden en partners van Karavaan een kijkje kregen in het festivalaanbod en kennismaakten met de theatermakers. Verspreid over de boerderij waren voorproefjes te zien van al het moois dat het festival te bieden heeft. Van 17 mei tot en met 26 mei brengt Karavaan Festival ruim 200 voorstellingen, 13 landelijke premières en een festivalhart in het Victoriepark in hartje Alkmaar.

Lees verder
Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP: 6 BOERENMONOLOGEN OVER VOOROORDELEN

Karavaan komt tijdens Karavaan Festival met de nieuwe betekenisvolle productie 'De Boer Op'. Het wordt een nieuwe agrarische voorstelling die speciaal wordt gemaakt voor de regio Alkmaar.

Lees verder

Volg ons op social media!

Cart