KARAVAAN EN PODIUM VICTORIE BRENGEN VIERDE EDITIE VAN FESTIVAL YES IN MY BACKYARD NAAR HET VICTORIEPARK

Daisy en Janna scenefoto - all inclusive
Moon Saris

ALKMAAR - Van 17 t/m 20 mei (Pinksterweekend) en van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie het festival: Yes In My BackYard in het Victoriepark. Vanaf woensdag 20 maart start de verkoop voor alle voorstellingen en concerten.


Op het prachtige festivalterrein, gelegen in de achtertuin van het bruisende centrum van Alkmaar, geniet je van performances die later dit jaar ook op evenementen zoals Oerol, Lowlands en Best Kept Secret te bewonderen zijn.

Ervaar theater, live-concerten en spoken word in stijlvolle tenten, ontdek straattheater op het gras, neem deel aan activiteiten voor groot en klein, geniet van live terras-sessies met een speciaalbiertje in je hand en smul van heerlijk eten van de foodtrucks.

 

HIGHLIGHTS

Hoogtepunten van dit festival zijn onder meer de magische en absurde performance van Magic Tom & Yuri, die eerder al Lowlands veroverden, en de meertalige melodieën van Ellen ten Damme. Elmer neemt je mee op een brutale rit vol energie, terwijl Apennoten pop een unieke kans biedt om met je kinderen te genieten van diverse muziekgenres, bekend van Zappelin. Droom Dit neemt je mee met hun poëtische teksten, terwijl Ernst Jansz, de oprichter van Doe Maar, zorgt voor kippenvelmomenten met zijn optreden, geliefd bij fans van Dylan en Nijgh.

Ellen ten Damme

WEEKTICKETS

Krijg alle dagen toegang tot het terrein voor slechts 10,00 EUR! Geniet van gratis straattheater, muziek en meer op Yes In My BackYard. Concert- en theaterliefhebbers kunnen alvast losse tickets kopen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen