KARAVAAN TE ZIEN TIJDENS VEST IN DE STAD

Kom jij naar Vest in de Stad, op zondag 23 oktober? Hier kun je kijken naar onze makers Rubin van Gent & Ellen Havenaar met de voorstelling 'Ik geloof je op je leugen'. En is Hendrik Walter te zien met de multimediavoorstelling Call Response Call. Tijdens 'Vest in de Stad' kom je toneelacteurs en actrices tegen in 26 winkels en in de straten van de Alkmaarse binnenstad. Vest in de Stad wordt georganiseerd door Theater de Vest en is gratis toegankelijk.


Ik geloof je op je leugen

Losjes geinspireerd op ‘Het Bloedmirakel van Alkmaar’, een verhaal uit 1429, gaan makers Ellen Havenaar en Rubin van Gent aan de haal met de vraag: wat is de waarheid? De waarheid van gister wordt vandaag al weer weerlegd.

Te zien in de Grote Kerk Alkmaar

tijden: 13:30, 14:30, 15:30, 16:45

Hendrik Walter

Hendrik Walter te zien tijdens Vest in de Stad met de multimediavoorstelling Call Response Call. Hiermee is hij ook te bewonderen tijdens het Alkmaar Light Festival. Daarnaast zal hij tijdens Alkmaar Light Festival het Ringersplein omtoveren tot een waar lichtkunstwerk met geheel nieuw werk.

Te zien bij HiFi Klubben (Koorstraat 22-24)

tijden: doorlopend

Recent nieuws

KARAVAAN PRESENTEERT HAAR EIGEN THEATER: THEATER DE DRUKKERIJ

Karavaan presenteert met trots: Theater de Drukkerij. Theater de Drukkerij is het theater van Karavaan, waar je avontuurlijke voorstellingen ziet van jonge theatermakers. In een informele sfeer maak je kennis met het werk van een nieuwe generatie.

Lees verder
FOTO: BOWIE VERSCHUUREN

GLOEDNIEUW FESTIVAL ‘SPRINGTIJ’ IN AANTOCHT VOOR JONGE MAKERS

In het laatste weekend van februari dompel je je onder in het werk van jonge makers tijdens Springtij Festival. 

Lees verder
Foto: Keith Montgomery

UITVERKOCHT ALKMAAR LIGHT FESTIVAL DOET BEZOEKERS VERWONDEREN

De tweede editie van het unieke Alkmaar Light Festival bracht dit weekend een grote diversiteit aan lichtkunsten door de stad Alkmaar. Het festival beleefde een succesvol uitverkocht weekend met bijna 18.000 bezoekers die een route door de stad liepen.

Lees verder

Volg ons op social media!