Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.


Zo heeft Inholland Haarlem, met de opleiding Creative Business, verschillende marketingcommunicatieconcepten bedacht die gericht zijn op het aantrekken van nieuw publiek naar Karavaan. Afgelopen woensdag presenteerden zij hun eerste drie concepten na uitgebreid onderzoek over Karavaan en de doelgroep. Het communicatieteam van Karavaan was aanwezig om de presentaties bij te wonen. Uiteindelijk zal er ook een concept worden gekozen en uitgevoerd.

De samenwerking beperkt zich niet tot Haarlem; ook de businessstudenten van Inholland Alkmaar zijn betrokken. In groepen bedenken zij diverse ideeën en uitwerkingen om nieuwe doelgroepen naar Theater de Drukkerij te trekken.

De energie en creativiteit van deze samenwerking zijn inspirerend en zorgen voor leuke gesprekken tussen de studenten en Karavaan. In de komende weken zullen de ideeën verder worden uitgewerkt en kijken we uit naar nieuwe ideeën!

Houd onze sociale media goed in de gaten voor updates over de studenten.

Recent nieuws

Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder
Okke van Breemen

ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees verder

Volg ons op social media!