Kijkje achter de schermen bij ontwikkeling Op Stap met Karavaan

Kunnen jullie ook niet wachten tot we weer theater mogen beleven? Wij ook niet en dus zijn we achter de schermen druk bezig met een vers locatietheater-programma voor jou! Eind mei presenteren wij: ?? ???? ??? ????????!


In ‘Op Stap met Karavaan’ beleef je onder andere een theatrale dorpsbeleving in Schermerhorn, een theatrale fietstocht over en met voedsel en een audio-wandeling door Heiloo. Krijg je al zin?

En bij mooie projecten, horen mooie beelden. Dus gingen we afgelopen week alvast op stap met dansers Maxime Abbenhues, Mees Meeuwsen, Gerinio Triebel en fotograaf Bowie Verschuuren. Onder toeziend oog van molenaar Han mochten we de prachtige Ambachtsmolen in Oudorp gebruiken voor het campagnebeeld van ‘Op Stap met Karavaan’. Het eindresultaat zie je snel!

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen