LIVE-MUZIEK TIJDENS YES IN MY BACKYARD

Op het festivalhart geniet je van live-muziek in de spiegeltent en op het terras. De muziek is geprogrammeerd door Podium Victorie. Bekijk snel wie er allemaal optreden tijdens YES IN MY BACKYARD!


SPECIALE DEAL YES IN MY BACKYARD

Alleen in de voorverkoop scoor je een speciale Yes In My BackYard-DEAL! Voor slechts 10 euro ontvang je een festivalbandje en 2 festivalmuntjes.

BEKIJK HIER DE DEAL

Recent nieuws

Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"

Lees verder

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder

Volg ons op social media!