Nieuw aan boord van team Karavaan: Karlijn

Karlijn Hemmer

We stellen je graag voor aan ons nieuwste teamlid Karlijn Hemmer. Karlijn gaat zich aankomend Karavaan Festival bezig houden met de productie van ons festivalhart en de voorstellingslocaties en zal aanspreekpunt zijn van al onze fijne vrijwilligers. Ze volgt hiermee onze lieve Ginger op, die gaat genieten van haar toekomstig moederschap.


Karlijn kent Karavaan Festival stiekem al een beetje, vorig jaar produceerde ze de voorstelling ‘Terug naar de Kersentuin‘ van Nieuw Utrechts Toneel die in een prachtige boomgaard in Oterleek speelde. Karlijn studeerde in 2017 af aan de opleiding Productie Podiumkunsten in Amsterdam.

Ze heeft er zin in: “De prachtige omgeving, afwisselende programmering en de sfeer van het festival spraken me direct aan. Dit jaar ben ik o.a. het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers en ik heb zin om er, samen met hen en de rest van de medewerkers, een geweldig festival van te maken!”

En een geweldig festival gaat het worden, welkom aan boord Karlijn, en veel succes & plezier!

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen