NIEUW THEATRAAL OUDERENFESTIVAL IN HET PARK VAN BUITENPLAATS AKERENDAM

Op 14 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Het zal de eerste editie zijn van VOLBLOEIERS.


Het gehele terrein wordt aangekleed in Italiaanse sferen, waardoor het voelt alsof je voor één dag even op vakantie bent. Bezoekers genieten van muziek, theater en dans. Het programma start met een openingsconcert van de beroemde zangeres Leoni Jansen.

Daarna barsten alle activiteiten in het park los. Er is een speciale theatrale route door het mooie park van de buitenplaats waarbij je korte scènes van dans, theater en muziek beleeft en kennismaakt met het landschappelijke park. Denk aan een verhaal in het decor van de buitenplaats, een violiste bij de vijver of dans tussen de perenbomen.

Bij de oranjerie is er klassieke muziek met harp en zang en kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes in een fijne ambiance.

Bezoekers worden uitgenodigd om actief deel te nemen aan het programma, bijvoorbeeld door aan te schuiven bij een biologische wijnproeverij, een sing-a-long of een dans-workshop. Je kunt aanschuiven bij de Oploskoffie en lachen om mobiele acts. Het publiek eindigt gezamenlijk met live muziek van Fort van Verbeelding.

Volbloeiers is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluijterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Er is keuze uit een middag- of avondprogramma, meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.volbloeiers.nl

Recent nieuws

bovendrijven, twee mannen staan in een kanaal

KARAVAAN PRESENTEERT NIEUWE SPECIAL VOOR EXPEDITIE ALKMAARS KANAAL

Alkmaar - Er is weer een speciale theatrale tocht te fietsen langs de oevers van het Alkmaars Kanaal, waarlangs in de toekomst de nieuwe stad zal verrijzen. Er zijn twee verschillende versies: een versie die altijd te fietsen is en een Special waarbij ook een theatervoorstelling gespeeld wordt. De première van deze voorstelling is op zondag 21 april. De expeditie is een cocreatie van gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
BOWIE VERSCHUUREN

LOEIENDE START VAN DE KAARTVERKOOP VOOR KARAVAAN FESTIVAL 2024

ALKMAAR - Op het erf van 't Koehotel trapte Karavaan gisteren samen met 400 gasten officieel af met de start kaartverkoop voor het festival. Dit gebeurde tijdens Goesting, de middag waarop vrienden en partners van Karavaan een kijkje kregen in het festivalaanbod en kennismaakten met de theatermakers. Verspreid over de boerderij waren voorproefjes te zien van al het moois dat het festival te bieden heeft. Van 17 mei tot en met 26 mei brengt Karavaan Festival ruim 200 voorstellingen, 13 landelijke premières en een festivalhart in het Victoriepark in hartje Alkmaar.

Lees verder
Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP: 6 BOERENMONOLOGEN OVER VOOROORDELEN

Karavaan komt tijdens Karavaan Festival met de nieuwe betekenisvolle productie 'De Boer Op'. Het wordt een nieuwe agrarische voorstelling die speciaal wordt gemaakt voor de regio Alkmaar.

Lees verder

Volg ons op social media!

Cart