NIEUW THEATRAAL OUDERENFESTIVAL IN HET PARK VAN BUITENPLAATS AKERENDAM

Op 14 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Het zal de eerste editie zijn van VOLBLOEIERS.


Het gehele terrein wordt aangekleed in Italiaanse sferen, waardoor het voelt alsof je voor één dag even op vakantie bent. Bezoekers genieten van muziek, theater en dans. Het programma start met een openingsconcert van de beroemde zangeres Leoni Jansen.

Daarna barsten alle activiteiten in het park los. Er is een speciale theatrale route door het mooie park van de buitenplaats waarbij je korte scènes van dans, theater en muziek beleeft en kennismaakt met het landschappelijke park. Denk aan een verhaal in het decor van de buitenplaats, een violiste bij de vijver of dans tussen de perenbomen.

Bij de oranjerie is er klassieke muziek met harp en zang en kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes in een fijne ambiance.

Bezoekers worden uitgenodigd om actief deel te nemen aan het programma, bijvoorbeeld door aan te schuiven bij een biologische wijnproeverij, een sing-a-long of een dans-workshop. Je kunt aanschuiven bij de Oploskoffie en lachen om mobiele acts. Het publiek eindigt gezamenlijk met live muziek van Fort van Verbeelding.

Volbloeiers is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluijterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Er is keuze uit een middag- of avondprogramma, meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.volbloeiers.nl

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!