KARAVAAN’S NIEUWE MENSEN EN NIEUWE PLANNEN

Karavaan Festival staat voor de deur: over 10 weken is het zover! Van Hemelvaart t/m Pinksteren straalt Alkmaar en omgeving van de bijzondere locatietheatervoorstellingen en is dé place to be het festivalhart in het groene Victoriepark. Dit festival en al die andere plannen dit jaar realiseren we met een fijn team! Wie we nog niet aan jullie voorgesteld hebben:


Voor alle festivals en projecten van Karavaan communiceren we wat af. En dat wordt gedaan door:

Salwa Jabli
Salwa versterkt Karavaan als communicatiemedewerker. Ze is als maker, initiator en organisator verbonden aan een breed cultureel veld, heeft een brede interesse en werkte hiervoor bij de Nederlandse Opera. O ja, en ze heeft een olijfgaard in Tunesie, maar woont in Koog aan de Zaan.

Jasper Brinkman
Jasper doet alle online communicatie en is onze social media tijger. Daarnaast is Jasper speler en geeft hij les. Hij studeerde aan Muziektheater ArtEZ en voordat hij dat ging doen marketing en communicatie aan het ROC. Jasper woont in Den Helder.

Kris Sijrier
Kris pakt allerlei communicatieklusjes op en studeert creative business. Haar ambitie ligt bij het bespreekbaar maken van maatschappelijke onderwerpen en dit omzetten in beeld. Kris woont in Bergen.

Rubin van Gent
Voor verschillende projecten – zoals een fietstocht langs de oevers van het Alkmaars Kanaal en Project Geestdrift en meer – is Rubin artistiek ontwikkelaar en creatief producent. Hij studeerde af aan ArtEZ Muziektheater

Tycho van Iwaarden
Als technicus voor het festivalhart van Karavaan en als technische producent voor het Alkmaar Light Festival komt Tycho van Iwaarden bij ons. Tycho kennen we al langer, hij studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Design & Technology) en hij is onlangs in Alkmaar komen wonen. Hij maakt ook lichtbronnen van kristal, kijk maar eens op lichtvankristal.nl

Daarnaast zijn er deze leuke stagiaires:
Van de opleiding Productie Podiumkunsten van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam:


Chaja van Emde Boas: “ik ga de komende tijd stage lopen bij Karavaan. Ik ben student aan de opleiding Productie Podiumkunsten aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Ik vind het echt een fantastische opleiding en heb zoveel zin om ook na mijn studie als productieleider aan de slag te gaan. Ik woon al mijn hele leven in Amsterdam maar ik kijk ernaar uit om de komende tijd Amsterdam in te ruilen voor omgeving Alkmaar.”

Marit Schouwstra: “Hoi! Ik ben Marit, 21 jaar en studeer productie podiumkunsten. In woon in Amsterdam West samen met mijn vriend en onze kat. Ik kom stage lopen bij theaterfestival Karavaan. Ik heb enorm veel zin om het festival en Alkmaar beter te leren kennen!”

En van de opleiding ROC Event Producer in Amsterdam: (kom je naar Goesting, dan ga je ze al ontmoeten!)

Kevin Prade

Naraisa Pengel

Lars Andriessen

Gracy Maduro

Iris Garrelts

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen