ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

Okke van Breemen

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.


Een smaakvolle ontdekking die niet alleen je smaakpapillen verwend, maar ook bijzondere ontmoetingen aan tafel oplevert. Een culinair 5-gangendiner van foodartist Alice Héron is onderdeel van je beleving.

Met Het Klankdiner zet het artistieke team van Fedde &deCarvalho digitale technologie in voor alternatieve sociale interacties rond de eettafel. Ze dagen zichzelf en het publiek uit om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om samen te onderzoeken wat het betekent om anno 2023 mens te zijn.

Fedde &deCarvalho

Fedde &deCarvalho is de naam van het Alkmaarse makersduo Anne Roos Rosa de Carvalho en Fedde ten Berge (winnaar Victorie cultuurprijs 2022). Anne ontwikkelde zich onder de vleugels van Karavaan als een originele maker met voorstellingen als Luchtbespiegelingen, Avé, Het Land van Nooit en maakte samen met Fedde onlangs de succesvolle Wie de f* is Trijn?

Bij Fedde &de Carvalho maken muziektheater en immersieve geluidskunst dat samensmelt tot een geheel eigen genre. Fedde &de Carvalho vertelt graag verhalen over hoe de mens verandert en daarbinnen ook hetzelfde blijft. Tijdloze patronen en de natuur worden gekoppeld aan dilemma’s in het hier en nu. Niet vies van engagement, een grote dosis muzikaliteit en met liefde voor werken op locatie duikt Fedde &de Carvalho door de hele stad (en ver daarbuiten) op. 

Het Klankdiner is een samenwerking van Fedde &deCarvalho en Karavaan. 

Recent nieuws

Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Overzicht voorstellingen Karavaan Festival 2024 in Alkmaar

Heb jij een overzicht nodig met welke gezelschappen er te zien zijn in Alkmaar Stad tijdens Karavaan Festival? Wij hebben ze even op een rijtje gezet voor jullie! Lees verder.

Lees verder
Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder
Beeldentuin van Nic Jonk Op een zonnige dag
Foto: Marco van Ammers

UNIEKE DANSVOORSTELLING TUSSEN DE BEELDEN VAN NIC JONK TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

GROOTSCHERMER - Art meets art in de bekende beeldentuin van Nic Jonk. Van 18 t/m 26 mei kun hier genieten van een poëtisch en acrobatisch dansduet, dat tussen de kolossale sculpturen plaatsvindt. De voorstelling is onderdeel van de fietsroute van Karavaan Festival.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen