ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

Okke van Breemen

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.


Een smaakvolle ontdekking die niet alleen je smaakpapillen verwend, maar ook bijzondere ontmoetingen aan tafel oplevert. Een culinair 5-gangendiner van foodartist Alice Héron is onderdeel van je beleving.

Met Het Klankdiner zet het artistieke team van Fedde &deCarvalho digitale technologie in voor alternatieve sociale interacties rond de eettafel. Ze dagen zichzelf en het publiek uit om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om samen te onderzoeken wat het betekent om anno 2023 mens te zijn.

Fedde &deCarvalho

Fedde &deCarvalho is de naam van het Alkmaarse makersduo Anne Roos Rosa de Carvalho en Fedde ten Berge (winnaar Victorie cultuurprijs 2022). Anne ontwikkelde zich onder de vleugels van Karavaan als een originele maker met voorstellingen als Luchtbespiegelingen, Avé, Het Land van Nooit en maakte samen met Fedde onlangs de succesvolle Wie de f* is Trijn?

Bij Fedde &de Carvalho maken muziektheater en immersieve geluidskunst dat samensmelt tot een geheel eigen genre. Fedde &de Carvalho vertelt graag verhalen over hoe de mens verandert en daarbinnen ook hetzelfde blijft. Tijdloze patronen en de natuur worden gekoppeld aan dilemma’s in het hier en nu. Niet vies van engagement, een grote dosis muzikaliteit en met liefde voor werken op locatie duikt Fedde &de Carvalho door de hele stad (en ver daarbuiten) op. 

Het Klankdiner is een samenwerking van Fedde &deCarvalho en Karavaan. 

Recent nieuws

Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"

Lees verder

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder

Volg ons op social media!