Onze Raad van Toezicht, we stellen je graag aan ze voor…

Karavaan wordt ondersteund en geadviseerd door een Raad van Toezicht. En oh wat hebben we daar veel aan! Vooral in deze gekke tijden kunnen ze ons als geen ander een hart onder de riem steken en een klankbord zijn van alle plannen en scenario's die we steeds maar weer moeten veranderen. Daarom is het hoog tijd dat we ze aan jullie voorstellen!


Voorzitter is Thijs Pennink.
Thijs is directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, een vast aanspreekpunt in de regio voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. Ze hebben daarbij drie kernactiviteiten: het helpen van ondernemers bij investeringen in de regio, met marketing en acquisitie nieuwe bedrijven aantrekken en bijdragen aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat. De match tussen Karavaan en Thijs is juist zo goed om dat we beide hetzelfde nastreven: het mooier maken van Noord-Holland.

Alwin Hietbrink
is rector-bestuurder van het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Alwin is iemand met veel met politieke bestuurservaring, zo was hij o.a. provinciale lijsttrekker van Groen Links en wethouder in de gemeente Bergen. Alwin kan ons dan ook als geen ander adviseren over strategiรซn richting overheden.

Dorine Cremers
is creative producer en dramaturg. Met haar uitgebreide kennis van en ervaring in het veld van de podiumkunsten is zij een zeer fijn klankbord. Ze is als adviseur verbonden aan verschillende fondsen en adviescommissies en is momenteel zakelijk leider en dramaturg bij Schippers&VanGucht.

Martijn Apeldoorn
is een bijzondere ondernemer. Hij is eigenaar / directeur van het IT-bedrijf Create en heeft als rode draad in zijn ondernemerschap ‘maatschappelijk impact maken’. Daar kunnen wij ons als Karavaan heel goed in vinden. We zijn bijzonder blij met een jonge vernieuwer uit het bedrijfsleven van Alkmaar aan boord van onze Raad van Toezicht. Martijn weet ons net even die andere, belangrijke blik of invalshoek te tonen die wij over het hoofd zien.

Karin Geelink
is een marketing- en cultuurspecialist. Momenteel is ze directeur van Plein C, het experticecentrum voor cultuuronderwijs in Noord-Holland. Daarvoor was ze interim-directeur bij de citymarketing-organisatie Alkmaar Marketing. Ze woont zelf in Schoorl en kent de regio en de bewoners hier dan ook op haar duimpje.

 

Recent nieuws

Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder
Beeldentuin van Nic Jonk Op een zonnige dag
Foto: Marco van Ammers

UNIEKE DANSVOORSTELLING TUSSEN DE BEELDEN VAN NIC JONK TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

GROOTSCHERMER - Art meets art in de bekende beeldentuin van Nic Jonk. Van 18 t/m 26 mei kun hier genieten van een poรซtisch en acrobatisch dansduet, dat tussen de kolossale sculpturen plaatsvindt. De voorstelling is onderdeel van de fietsroute van Karavaan Festival.

Lees verder
bovendrijven, twee mannen staan in een kanaal

KARAVAAN PRESENTEERT NIEUWE SPECIAL VOOR EXPEDITIE ALKMAARS KANAAL

Alkmaar - Er is weer een speciale theatrale tocht te fietsen langs de oevers van het Alkmaars Kanaal, waarlangs in de toekomst de nieuwe stad zal verrijzen. Er zijn twee verschillende versies: een versie die altijd te fietsen is en een Special waarbij ook een theatervoorstelling gespeeld wordt. De premiรจre van deze voorstelling is op zondag 21 april. De expeditie is een cocreatie van gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen