In Het Diepe

Muziektheaterproeve van Project Wildeman, met bier en bitterballen

Muziektheater, een drankje en een hapje

Tijdens Karavaan Festival (1 t/m 10 juni) presenteert Project Wildeman hun nieuwste voorstelling ‘Deep Blue’. Nog maar net gestart met de voorbereidingen, maken de Wildemannen met jou graag de sprong in het diepe en nemen ze je mee in een exclusieve voorproef van Deep Blue! Een bijzondere avond muziektheater bij Karavaan, dicht op de makers. En met een heerlijk biertje en bitterballen of kaasstengels inclusief maken we er een compleet avondje uit van! Er is maar zeer beperkt plek, dus wees er snel bij.

Deep Blue
In het locatietheater Deep Blue schetsen de Wildemannen een toekomstbeeld waar technologie en mens totaal zijn samengesmolten. Absurd, of dichter bij dan we denken? Mensen kijken nu al nauwelijks meer op van hun telefoon en steeds meer taken worden overgenomen door robots.
In Deep Blue probeert Project Wildeman in een absurdistisch, confronterend muzikaal ritueel de balans tussen mens en techniek te herstellen. De Wildemannen gaan met deze voorstelling weer terug naar hun roots: muziek en performance vormen de rode draad in een absurd-komisch en bezwerend ritueel. Door geluiden en interviews uit de omgeving te integreren wordt een herkenbaar en confronterend toekomstbeeld geschetst.

Over Project Wildeman
De heren van Project Wildeman maken muziektheater met lef waarin kind en krijger; kwetsbaarheid, speelsheid en oerkracht samenkomen. Hun vorm is een eigentijds ritueel in een wereld tussen primitief en futuristisch, lichamelijk en virtueel. De Wildemannen, bestaande uit muziektechnoloog Sven Hamerpagt, antropoloog Maarten Vinkenoog en wetenschapsdynamicus Milan Mes, spelen vanuit de diep gevoelde overtuiging dat er bij theater meer op het spel moet staan, zowel voor ons als voor het publiek. Hun wapen hierbij is de volledige overgave.

Foto: Maarten van den Abeelen

Winkel van Karavaan, Luttik Oudorp 114, Alkmaar – 15 min. lopen vanaf station Alkmaar

De winkel is in de volksmond bekend als De Drie Kronen, een monumentaal pand in hartje centrum. Bij Karavaan kun je niet alleen werk kopen van verschillende kunstenaars, je kunt er ook ontmoeten, koffie drinken, flexwerken, optreden, workshops volgen, vergaderingen beleggen en expo’s zien.

Info
Prijzen:
€ 10 standaard
€ 7,50 vrienden van Karavaan
Duur:
90 min
Speeldata:
  • do 18 jan om 20:00
Bestel Kaarten
extra:
Prijs is inclusief een drankje naar keuze en bitterballen/kaasstengels
Locatie
Karavaan
Luttik Oudorp 114, Alkmaar
plan je route