Wildsafari bij de Kinki Kappers

Kijken, kijken, kopen met Karavaan

Tragikomisch portret van een wereld waarin het wilde beest niet langer welkom is

We gaan op wild-safari bij de Kinki Kappers! Tijdens de expeditie stuiten we op een dier, dat hier afgestoten door de beschaving, zijn toevlucht heeft gezocht. Hij belandt dan ook in een stevige identiteitscrisis: verscheuren of verscheurd worden? Hoe kan hij zijn wildernis onderdrukken? Alleen voor mensen met lef!

Tijdens Kijken, Kijken, Kopen van TAQA Theater de Vest geeft Karavaan een kijkje in de keuken van haar talentontwikkelingsprogramma. Geniet van het werk van jonge theatermakers in de binnenstad van Alkmaar!

De makers van de voorstelling Wild Law wonnen met hun voorstelling de publieksprijs in de Winterkaravaan 2017, het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Karavaan.

Theater Tocht toont met Wild Law een beeldende, tragikomische voorstelling over de wildernis in onszelf. Tocht is in 2016 opgericht door Marijn van den Bogaard (studeerde theatre & education aan de HKU, 2016) en Floris Barnhoorn (theatre design aan de HKU – 2016). Zij maken fysiek, muzikaal en absurdistisch theater. In Wild Law werken zij samen met mime-acteur Koen van der Heijden (mime-opleiding AHK – 2017) en toneelschrijver Mick Lindo (Writing for performance – 2017).

Door: Theatergroep Tocht | Makers: Marijn van den Bogaard, Floris Barnhoorn, Mick Lindo | Performer: Koen van der Heijden | Met dank aan: Harriet Stroet (actrice) en Erno Eskens (filosoof en politicoloog) |  Foto: Moon Saris

Kom ook kijken naar een andere jonge maker van Karavaan: Anne Roos Rosa de Carvalho. Zij speelt een stukje uit haar nieuwe voorstelling op de trappen van het Stadhuis in de Langestraat.
Haar voorstelling Een Vrouw en Een Engel speelt van 1 t/m 10 juni op Karavaan Festival.
Je kunt de hele zondag genieten in Alkmaar van theater in winkels en in de stad tijdens Kijken Kijken Kopen!

Kinki Kappers, Alkmaar
Info
Prijzen:
€ 00,00 gratis
Duur:
20 min
Speeldata:
  • zo 6 mei om 13:15
  • zo 6 mei om 14:15
  • zo 6 mei om 15:15
  • zo 6 mei om 16:15
Locatie
Kinki Kappers
Laat 162, Alkmaar
plan je route