Popronde

Genieten van upcoming poptalent verspreid over Alkmaar

Ook bij Karavaan ontdek je aanstormend poptalent

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land, en op vrijdag 10 november dus ook in Alkmaar! Op één avond strijken zo’n 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia in de stad. Cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken, clubs en Karavaan: op 10 november zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten.

Bij Karavaan aan het Luttik Oudorp kom je tijdens Popronde Alkmaar voor een goede borrel, een lekkere snack en:
Writist van 19:45-20:30 uur
Een liveset van Writist is een rit op een dwaalspoor. Gefascineerd door volledige controle speelt hij alle instrumenten en beats live door een innovatief loop- systeem. Met ritmische gitaren, melodieuze zanglijnen en pure electronica doen zijn songs denken aan een gewaagde combinatie van Fink, Jack Garratt en SOHN.

Electropoëzie van 21:30-22:10 uur
Electropoëzie beschrijft zichzelf als “twee denkramen, één gedeelde vensterbank. Het ene raam levert de teksten. Het andere de muziek. Volledig symmetrisch. Volledig gestoord.” Het duo Hans Hoeverloo en De Ridderbaas zijn van mening dat nieuwe muziek komt en toeval niet bestaat.

Winkel van Karavaan, Luttik Oudorp 114, Alkmaar – 15 min. lopen vanaf station Alkmaar

De winkel is in de volksmond bekend als De Drie Kronen, een monumentaal pand in hartje centrum. Bij Karavaan kun je niet alleen werk kopen van verschillende kunstenaars, je kunt er ook ontmoeten, koffie drinken, flexwerken, optreden, workshops volgen, vergaderingen beleggen en expo’s zien.

Info
Prijzen:
€ 0 gratis
Duur:
45 min
Speeldata:
  • vr 10 nov om 19:45
  • vr 10 nov om 21:30
extra:
Op vrijdag 10 november geniet je bij Karavaan van 2 optredens:
19:45-20:30 Writist
21:30-22:10 Electropoezie
Locatie
Karavaan
Luttik Oudorp 114, Alkmaar
plan je route