Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

30-08-2023, HAARLEMMERMEER - Het avontuurlijke festival Grazende Zwaan is terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Dat gebeurt op zaterdag 9 en zondag 10 september. Speciaal voor deze editie de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond omgetoverd voor een nieuw klassiek boerderijconcert. De Matthäus Passion in pocketversie is geen drie uur durende versie maar een uurtje. Een korte, toegankelijke en luchtige versie van de Matthäus, verteld in het Nederlands, met theater en prachtig arrangementen.


Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

Grazende Zwaan is een leuk uitje voor de hele familie. Een weekend lang genieten van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Steek de handen uit en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Zaterdagavond word afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, Bach’s Matthäus-Passion in pocketversie. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks.

Verrassen programma

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan- partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee.

Kaartjes

Een familieticket kost 12,50 euro, voor zaterdag of zondag, geldig voor twee volwassenen en maximaal drie kinderen of een weekendticket voor beide dagen voor 19 euro. Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep, Hoofdweg 1041.

Recent nieuws

Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen