Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

Foto: Moon Saris

30-08-2023, HAARLEMMERMEER - Het avontuurlijke festival Grazende Zwaan is terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Dat gebeurt op zaterdag 9 en zondag 10 september. Speciaal voor deze editie de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond omgetoverd voor een nieuw klassiek boerderijconcert. De Matthäus Passion in pocketversie is geen drie uur durende versie maar een uurtje. Een korte, toegankelijke en luchtige versie van de Matthäus, verteld in het Nederlands, met theater en prachtig arrangementen.


Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

Grazende Zwaan is een leuk uitje voor de hele familie. Een weekend lang genieten van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Steek de handen uit en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Zaterdagavond word afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, Bach’s Matthäus-Passion in pocketversie. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks.

Verrassen programma

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan- partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee.

Kaartjes

Een familieticket kost 12,50 euro, voor zaterdag of zondag, geldig voor twee volwassenen en maximaal drie kinderen of een weekendticket voor beide dagen voor 19 euro. Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep, Hoofdweg 1041.

Recent nieuws

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling ‘Wie de F* is Trijn?’ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Volg ons op social media!