Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

Foto: Moon Saris

30-08-2023, HAARLEMMERMEER - Het avontuurlijke festival Grazende Zwaan is terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Dat gebeurt op zaterdag 9 en zondag 10 september. Speciaal voor deze editie de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond omgetoverd voor een nieuw klassiek boerderijconcert. De Matthäus Passion in pocketversie is geen drie uur durende versie maar een uurtje. Een korte, toegankelijke en luchtige versie van de Matthäus, verteld in het Nederlands, met theater en prachtig arrangementen.


Een weekend lang genieten van optredens en voorstellingen bij Festival Grazende Zwaan

Grazende Zwaan is een leuk uitje voor de hele familie. Een weekend lang genieten van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Steek de handen uit en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Zaterdagavond word afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, Bach’s Matthäus-Passion in pocketversie. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks.

Verrassen programma

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan- partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee.

Kaartjes

Een familieticket kost 12,50 euro, voor zaterdag of zondag, geldig voor twee volwassenen en maximaal drie kinderen of een weekendticket voor beide dagen voor 19 euro. Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep, Hoofdweg 1041.

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!