Karavaan verliefd op Schermerhorn

foto: Emil de Jong, bewerking: Mischa Pranger

Noord Hollands Dagblad 24-11-21, Locatietheater kijken in een kerkje, een timmerwerkplaats en de loods van een transportbedrijf. En na afloop met z'n allen eten in de plaatselijke Grote Kerk. Dat zijn de ingrediënten voor Winterkaravaan op. 23,27,28,28, 29 en 30 december. Het publiek gaat op expeditie door Schermerhorn.


Recent nieuws

WINTERKARAVAAN DOOR CORONA VERPLAATST

Door de plotselinge nieuwe regels omtrent Covid kan de Winterkaravaan niet doorgaan. De Winterkaravaan wordt verplaatst naar 2 t/m 6 juni 2022.

Lees verder

Culinaire route langs boeren en tuinders in de Schermer

Nog op zoek naar inspiratie voor je kerstdiner? Dat komt goed uit, want op zondag 19 december a.s. organiseert LTO Land van Leeghwater een culinaire route langs verschillende boeren en tuinders in de Schermer! Stap in de auto of op de fiets, maak een ritje langs boerderijen en boerderijwinkels in kerstsfeer en sprokkel zo je kerstdiner bij elkaar.

Lees verder

Winters menu van EKOPLAZA bij Winterkaravaan

Na je expeditie door het dorp Schermerhorn kom je in de prachtige Grote Kerk van Schermerhorn waar we aan lange tafels eten. Er staat een heerlijk winters menu op je te wachten. De ingrediënten komen van dé biologische supermarkt: EkoPlaza.

Lees verder

Volg ons op social media!